Atış poligonu iş toplantısına ev sahipliği yaptı

EKONOMİ 03.04.2017 - 13:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atış poligonu iş toplantısına ev sahipliği yaptı

Denizli Çevre Avcılık Atıcılık ve Okçuluk Kulübü Başkanı Ekrem Emiroğlu, dünyanın birçok ülkesinde golf ve atış poligonlarında yapılan iş toplantılarına Denizli’de de başladıklarını söyledi.

Kulübe ait Baklan ilçesinde bulanan atış poligonunda ilk iş bağlantısının yapıldığını belirten Başkan Emiroğlu, “Dünyanın farklı ülkelerinde zengin işadamları arasında çok yaygın olarak kullanılan golf ve atış poligonlarında iş toplantısı etkinliğini Denizli’de de yaptık. Mermer alımı için Türkiye’ye gelen Singapurlu işadamı Jakson Choo, Ispartalı mermer ocağı ve fabrikası sahipleriyle Baklan atış poligonunuzda bir araya geldi.   Hem atışlarını yapan işadamları hem de iş görüşmesini yaptı. Başarılı atışların ve iş görüşmelerinin sonucunun ülke ekonomimize ihracat olarak geri döneceğini düşünüyorum” dedi. Dünyada meşhur Sportif etkinliklere ilgili işadamlarının artık misafirlerini ve yurt dışından gelen konuklarını otellerin yerine golf sahalarında ve atış poligonlarında ağırladığına dikkat çeken Başkan Emiroğlu, “Normal bir tramp atışında, sporcular 1,5 dakikada 2 atış yapmak zorundadır. Ama bu tür işadamlarının katıldığı ve görüşmelerin yapılacağı atışlarda zaman kısıtlaması olmuyor. İşadamları rahat ortamda hem görüşmelerini, bağlantılarını yapıyor hem de atışlarını yaparak güzel zaman geçiriyor. İki işi bir arada yürütmüş oluyor. Mermer alımı için ilimize gelen Singapurlu işadamımız Jakson Choo görüşmeler içinde 25 atış yaptı. Bu atışlardan 21’i hedefi vurdu. Bölgenin mermerini tercih eden işadamı Choo atıştaki başarısını da gösterdi. Önümüzdeki dönemde bu tür sportif etkinliklerde iş toplantısı haberlerini çok okuyacağız” dedi.  
Denizli Çevre Avcılık Atıcılık ve Okçuluk Kulübü Başkanı Ekrem Emiroğlu, dünyanın birçok ülkesinde golf ve atış poligonlarında yapılan iş toplantılarına Denizli’de de başladıklarını söyledi.

Kulübe ait Baklan ilçesinde bulanan atış poligonunda ilk iş bağlantısının yapıldığını belirten Başkan Emiroğlu, “Dünyanın farklı ülkelerinde zengin işadamları arasında çok yaygın olarak kullanılan golf ve atış poligonlarında iş toplantısı etkinliğini Denizli’de de yaptık. Mermer alımı için Türkiye’ye gelen Singapurlu işadamı Jakson Choo, Ispartalı mermer ocağı ve fabrikası sahipleriyle Baklan atış poligonunuzda bir araya geldi.

 

Hem atışlarını yapan işadamları hem de iş görüşmesini yaptı. Başarılı atışların ve iş görüşmelerinin sonucunun ülke ekonomimize ihracat olarak geri döneceğini düşünüyorum” dedi. Dünyada meşhur Sportif etkinliklere ilgili işadamlarının artık misafirlerini ve yurt dışından gelen konuklarını otellerin yerine golf sahalarında ve atış poligonlarında ağırladığına dikkat çeken Başkan Emiroğlu, “Normal bir tramp atışında, sporcular 1,5 dakikada 2 atış yapmak zorundadır. Ama bu tür işadamlarının katıldığı ve görüşmelerin yapılacağı atışlarda zaman kısıtlaması olmuyor. İşadamları rahat ortamda hem görüşmelerini, bağlantılarını yapıyor hem de atışlarını yaparak güzel zaman geçiriyor. İki işi bir arada yürütmüş oluyor. Mermer alımı için ilimize gelen Singapurlu işadamımız Jakson Choo görüşmeler içinde 25 atış yaptı. Bu atışlardan 21’i hedefi vurdu. Bölgenin mermerini tercih eden işadamı Choo atıştaki başarısını da gösterdi. Önümüzdeki dönemde bu tür sportif etkinliklerde iş toplantısı haberlerini çok okuyacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.