Atkı gönderen öğrencilere Mehmetçikten teşekkür

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2019 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Atkı gönderen öğrencilere Mehmetçikten teşekkür

Denizli 11. Tugay Komutanlığı askerlerine, Çorum’un İskilip ilçesinde Misakımilli İlkokulu’nun öğrencileri atkı ördü. Atkıları alan askerler öğrencilere teşekkür klipi ile cevap verdi.

İHA- Çorum’un İskilip ilçesinde Misakımilli İlkokulu’nun öğrencileri Mehmetçik için atkı ördü. Öğrencilerin bu jestine Mehmetçikler hazırladıkları video ile öğrencilere teşekkür etti.  Misakımilli İlkokulu Okul Müdürü Murat Babacan ve Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Bünyamin Büyüm, etkinliğin öğrencilerin güvenli şekilde evlerinden okullara, okullardan evlerine gitmelerine yardımcı olan güvenlik kuvvetlerine teşekkür etmek ve onlara sevgilerini göstermek amacıyla gerçekleştirildiğini söylediler.    Babacan ve Büyüm, “”Öğrencilerimizin her biri bir askerimize atkı örerek, onların değerli olduğunu konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştı. Aynı zamanda öğrencilerimize askerlerimizin yaşadığı yerleri gösterdik. Kullandıkları araç ve gereçleri tanıtarak kaynaşmalarını sağlamaya çalıştık. Devletimiz askerlerimize gereken tüm yardımları zaten sağlıyor. Biz sadece vatan ve milletimizin güvenliğini sağlayan askerlerimize sevdiğimizi göstermek amacıyla çam sakızı çoban armağanı bir hediye verdik” dedi.  Minik öğrenciler Mehmetçiğe bir de video klipli göndermede bulundular. Klipte bir sınıf içerisinde ellerinde Türk bayraklarını sallayarak “Gündoğdu Marşı’nı” söyleyen öğrenciler sosyal medyada da izlenme rekorları kırdı. Öğrencilerin hazırladığı atkıları teslim alan Denizli 11. Tugay Komutanlığı askerleri öğrencilerin jestine jestle karşılık vererek, kendilerine atkı hazırlayan öğrencilerin isimlerini hazırladıkları video klip ile tek tek sayarak teşekkür ettiler.  Teşekkür klibinde konuşan bir asker, “11. Tugay Komutanlığı personeli olarak, Çorum Misakımilli İlkokulu değerli idarecileri ve öğretmenleriyle sevgili öğrenci kardeşlerimize hediyelerinde dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.     
Denizli 11. Tugay Komutanlığı askerlerine, Çorum’un İskilip ilçesinde Misakımilli İlkokulu’nun öğrencileri atkı ördü. Atkıları alan askerler öğrencilere teşekkür klipi ile cevap verdi.

İHA- Çorum’un İskilip ilçesinde Misakımilli İlkokulu’nun öğrencileri Mehmetçik için atkı ördü. Öğrencilerin bu jestine Mehmetçikler hazırladıkları video ile öğrencilere teşekkür etti. 


Misakımilli İlkokulu Okul Müdürü Murat Babacan ve Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Bünyamin Büyüm, etkinliğin öğrencilerin güvenli şekilde evlerinden okullara, okullardan evlerine gitmelerine yardımcı olan güvenlik kuvvetlerine teşekkür etmek ve onlara sevgilerini göstermek amacıyla gerçekleştirildiğini söylediler. 

 


Babacan ve Büyüm, “”Öğrencilerimizin her biri bir askerimize atkı örerek, onların değerli olduğunu konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştı. Aynı zamanda öğrencilerimize askerlerimizin yaşadığı yerleri gösterdik. Kullandıkları araç ve gereçleri tanıtarak kaynaşmalarını sağlamaya çalıştık. Devletimiz askerlerimize gereken tüm yardımları zaten sağlıyor. Biz sadece vatan ve milletimizin güvenliğini sağlayan askerlerimize sevdiğimizi göstermek amacıyla çam sakızı çoban armağanı bir hediye verdik” dedi. 


Minik öğrenciler Mehmetçiğe bir de video klipli göndermede bulundular. Klipte bir sınıf içerisinde ellerinde Türk bayraklarını sallayarak “Gündoğdu Marşı’nı” söyleyen öğrenciler sosyal medyada da izlenme rekorları kırdı. Öğrencilerin hazırladığı atkıları teslim alan Denizli 11. Tugay Komutanlığı askerleri öğrencilerin jestine jestle karşılık vererek, kendilerine atkı hazırlayan öğrencilerin isimlerini hazırladıkları video klip ile tek tek sayarak teşekkür ettiler. 


Teşekkür klibinde konuşan bir asker, “11. Tugay Komutanlığı personeli olarak, Çorum Misakımilli İlkokulu değerli idarecileri ve öğretmenleriyle sevgili öğrenci kardeşlerimize hediyelerinde dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.