Atletizmde Gençler Yarışacak

SPOR 31.01.2018 - 16:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atletizmde Gençler Yarışacak

Okul Sporlarında 10-11 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Puanlı Atletizm İl Birinciliği’nde okullar şampiyonluk için yarışacak.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde okullar madalya için yarışacak. Albayrak Atletizm Sahası’nda 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada gençler, hem ferdi hem de takım kategorisinde okullarını temsil edecek.   BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR Bayanlar ve erkeklerde Genç-A ve Genç-B kategorilerinde düzenlenecek yarışmalara başvurular 9 Şubat 2018 Cuma günü saat: 18.00’a kadar devam edecek. Koşu, atma ve atlama branşlarında düzenlenecek yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini gerçekleştirilecek ödül töreninde alacak.

Okul Sporlarında 10-11 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Puanlı Atletizm İl Birinciliği’nde okullar şampiyonluk için yarışacak.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde okullar madalya için yarışacak. Albayrak Atletizm Sahası’nda 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada gençler, hem ferdi hem de takım kategorisinde okullarını temsil edecek.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Bayanlar ve erkeklerde Genç-A ve Genç-B kategorilerinde düzenlenecek yarışmalara başvurular 9 Şubat 2018 Cuma günü saat: 18.00’a kadar devam edecek. Koşu, atma ve atlama branşlarında düzenlenecek yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini gerçekleştirilecek ödül töreninde alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.