Atletizmin Kalbi Yine Denizli’de Atacak

SPOR 15.08.2020 - 09:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Atletizmin Kalbi Yine Denizli’de Atacak

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkcell U20 Atletizm Ligi Final yarışmaları Denizli’de yapılacak. 15-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak yarışmalar iki gün sürecek.    Türkiye Atletizm Federasyonunun 2020 sezonunda yaz döneminin ikinci lig yarışması olan Turkcell U20 Kulüpler Ligi Final Yarışmaları Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. U-18 Atletizm Finallerine de ev sahipliği yapan Denizli tesisleşme ve kusursuz organinasyon becerisi ile ulusal anlamda takdir topladı. Albayrak Olimpik Atletizm Sahasında yapılacak olan Turkcell U20 Ligi Final Müsabakaları dev bir organizasyona sahne olacak. Yaklaşık 250 sporcunun katılacağı Turkcell U20 Kulüpler Ligi Final yarışmalarına toplam 16 takım katılacak. Müsabakalar cumartesi günü erkekler çekiç atma branşı ile başlıyor.   Covid-19 nedeniyle bu sezon tek etaplı yani final olarak gerçekleştirilecek Turkcell U20 Atletizm Ligi, Denizli’de 15-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak. İki gün sürecek atletizm görsel şöleninde erkeklerde 9, kadınlarda 7 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.   Yarışmalar, 15 Ağustos Cumartesi günü 17:00-21:00 arasında, Pazar günü ise 16:00-20:30 arasında yapılacak ve Youtube’da TAFTV üzerinden izleyicilere aktarılacak.     U20 Finallerine katılacak takımlar şöyle:   U18 ERKEKLER LİGİ: Denizli-Aka Spor Kulübü - İstanbul-Bbsk İstanbul-Fenerbahçe Sk - Kayseri-Gençlik Ve Spor Etkinlikleri - Konya-Büyükşehir Belediye Spor - Sakarya-Büyükşehir Belediye Spor Kulübü - Şırnak-İdil Omerka Spor Kulubu - Tokat-Anadolu Gençlık Spor - Kayseri-Maraton Genclik Ve Spor Kulübü   U18 KADINLAR LİGİ: Bursa-Büyükşehir Belediyespor - İstanbul-Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği - İstanbul-Fenerbahçe Sk – Kayseri-Erciyes Doruk Gençlik Spor Kulübü - Kayseri-Maraton Gençlik Ve Spor Kulübü Mardin-Atletizm Spor Kulübü - Tokat-Anadolu Gençlik Spor

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkcell U20 Atletizm Ligi Final yarışmaları Denizli’de yapılacak. 15-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak yarışmalar iki gün sürecek. 

 

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2020 sezonunda yaz döneminin ikinci lig yarışması olan Turkcell U20 Kulüpler Ligi Final Yarışmaları Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. U-18 Atletizm Finallerine de ev sahipliği yapan Denizli tesisleşme ve kusursuz organinasyon becerisi ile ulusal anlamda takdir topladı. Albayrak Olimpik Atletizm Sahasında yapılacak olan Turkcell U20 Ligi Final Müsabakaları dev bir organizasyona sahne olacak. Yaklaşık 250 sporcunun katılacağı Turkcell U20 Kulüpler Ligi Final yarışmalarına toplam 16 takım katılacak. Müsabakalar cumartesi günü erkekler çekiç atma branşı ile başlıyor.

 

Covid-19 nedeniyle bu sezon tek etaplı yani final olarak gerçekleştirilecek Turkcell U20 Atletizm Ligi, Denizli’de 15-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak. İki gün sürecek atletizm görsel şöleninde erkeklerde 9, kadınlarda 7 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

Yarışmalar, 15 Ağustos Cumartesi günü 17:00-21:00 arasında, Pazar günü ise 16:00-20:30 arasında yapılacak ve Youtube’da TAFTV üzerinden izleyicilere aktarılacak.

 

 

U20 Finallerine katılacak takımlar şöyle:

 

U18 ERKEKLER LİGİ: Denizli-Aka Spor Kulübü - İstanbul-Bbsk İstanbul-Fenerbahçe Sk - Kayseri-Gençlik Ve Spor Etkinlikleri - Konya-Büyükşehir Belediye Spor - Sakarya-Büyükşehir Belediye Spor Kulübü - Şırnak-İdil Omerka Spor Kulubu - Tokat-Anadolu Gençlık Spor - Kayseri-Maraton Genclik Ve Spor Kulübü

 

U18 KADINLAR LİGİ: Bursa-Büyükşehir Belediyespor - İstanbul-Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği - İstanbul-Fenerbahçe Sk – Kayseri-Erciyes Doruk Gençlik Spor Kulübü - Kayseri-Maraton Gençlik Ve Spor Kulübü Mardin-Atletizm Spor Kulübü - Tokat-Anadolu Gençlik Spor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.