Avni Örki, Dokuzkavaklar,Aktepe ve Anafartalar’da vatandaşlarla buluştu

SİYASET 11.02.2019 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Avni Örki, Dokuzkavaklar,Aktepe ve Anafartalar’da vatandaşlarla buluştu

Mahalleleri gezerek vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Dokuzkavaklar, Karşıyaka ve Anafartalar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.   31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, seçim çalışma ve gezilerine devam ediyor. Örki, Dokuzkavaklar, Karşıyaka ve Anafartalar mahallelerinde düzenlediği etkinliklerde vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Ziyaret sırasında Başkan Adayı'na AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Yoğun katılımın olduğu programlarda Örki tezahüratlarla karşılandı. Ziyaretler sırasında konuşan Örki, "Ben bu bölgede yetişmiş ve büyümüş biriyim. Çocukluk ve gençlik yıllarım bu mahallelerde geçti. O yüzden hiç şüpheniz olmasın, biz nereden geldiğimizi hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız." dedi.      "Sizleri mahcup etmemek için gayret ediyoruz" Kendisine oy veren hiçbir vatandaşın pişman olmayacağını dile getiren Örki, "Pamukkale'nin her yönüyle daha güzel bir hale kavuşması için yoğun bir mesai harcayarak projeler üretiyoruz. Her an sizin bizim üzerimize yüklediğiniz sorumluluğu unutmadan yolumuza devam ediyor, sizleri mahcup etmemek için gayret ediyoruz. Hiç dert etmeyin, Allah'ın izniyle belediye başkanı olduktan sonra iyi ki bu evladıma oy vermişim diyeceksiniz. Çünkü bizler talip olduğumuz görevi çok iyi idrak ediyor, omuzlarımızdaki sorumluluğu biliyoruz. Unutmuyoruz ki halka hizmet Hakk'a hizmettir. Tüm inancımız, niyetimiz ve duygularımız bu yönde." şeklinde konuştu.      

Mahalleleri gezerek vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Dokuzkavaklar, Karşıyaka ve Anafartalar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, seçim çalışma ve gezilerine devam ediyor. Örki, Dokuzkavaklar, Karşıyaka ve Anafartalar mahallelerinde düzenlediği etkinliklerde vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Ziyaret sırasında Başkan Adayı'na AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Yoğun katılımın olduğu programlarda Örki tezahüratlarla karşılandı. Ziyaretler sırasında konuşan Örki, "Ben bu bölgede yetişmiş ve büyümüş biriyim. Çocukluk ve gençlik yıllarım bu mahallelerde geçti. O yüzden hiç şüpheniz olmasın, biz nereden geldiğimizi hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız." dedi.

 

 

 "Sizleri mahcup etmemek için gayret ediyoruz"

Kendisine oy veren hiçbir vatandaşın pişman olmayacağını dile getiren Örki, "Pamukkale'nin her yönüyle daha güzel bir hale kavuşması için yoğun bir mesai harcayarak projeler üretiyoruz. Her an sizin bizim üzerimize yüklediğiniz sorumluluğu unutmadan yolumuza devam ediyor, sizleri mahcup etmemek için gayret ediyoruz. Hiç dert etmeyin, Allah'ın izniyle belediye başkanı olduktan sonra iyi ki bu evladıma oy vermişim diyeceksiniz. Çünkü bizler talip olduğumuz görevi çok iyi idrak ediyor, omuzlarımızdaki sorumluluğu biliyoruz. Unutmuyoruz ki halka hizmet Hakk'a hizmettir. Tüm inancımız, niyetimiz ve duygularımız bu yönde." şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.