Avni Örki,"Ne yapacaksak milletimizle birlikte yapacağız"

SİYASET 07.02.2019 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Avni Örki,"Ne yapacaksak milletimizle birlikte yapacağız"

Hemşehri derneklerini ziyaret ederek istişare toplantıları düzenleyen Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Afyonkarahisarlılar Derneği'ni ziyaret etti.   Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam Denizli Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Raşit Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Yönetim Kurulu Üyeleri de katılırken, ortak çalışma ve birlik vurgusu yapıldı. Başkan Adayı Örki buluşmada Üyelerin görüş ve taleplerini dinlerken, soruları da cevaplama fırsatı buldu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Özdemir,"Derneğimizi ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki'yle çok verimli ve keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çıkmış olduğu yolda Başkanımıza başarılar diliyorum." dedi.   "Çocuklarımız kendilerini umutla geleceğe hazırlasın" Dernek ziyareti sırasında konuşan Başkan Adayı Örki,"Bir Pamukkale hayalimiz var; istiyoruz ki çocuklarımız kendilerini umutla geleceğe hazırlasın, insanlar mutlu bir şekilde işine gidip gelsin, huzur ve güven bu ilçede baki kalsın. Allah'ın izni ve milletimizin de desteğiyle hayallerimizi teker teker hayata geçireceğiz. Biliyoruz ki sizler de bizlerle aynı hayallere, aynı hedeflere sahipsiniz. Bu yüzden bir masa etrafında toplanarak Pamukkale için fikir, proje, hizmet üreteceğiz. Ne yapacaksak milletimizle, sizlerle birlikte yapacağız." diye konuştu.    

Hemşehri derneklerini ziyaret ederek istişare toplantıları düzenleyen Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Afyonkarahisarlılar Derneği'ni ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam Denizli Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Raşit Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Yönetim Kurulu Üyeleri de katılırken, ortak çalışma ve birlik vurgusu yapıldı. Başkan Adayı Örki buluşmada Üyelerin görüş ve taleplerini dinlerken, soruları da cevaplama fırsatı buldu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Özdemir,"Derneğimizi ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki'yle çok verimli ve keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çıkmış olduğu yolda Başkanımıza başarılar diliyorum." dedi.

 

"Çocuklarımız kendilerini umutla geleceğe hazırlasın"

Dernek ziyareti sırasında konuşan Başkan Adayı Örki,"Bir Pamukkale hayalimiz var; istiyoruz ki çocuklarımız kendilerini umutla geleceğe hazırlasın, insanlar mutlu bir şekilde işine gidip gelsin, huzur ve güven bu ilçede baki kalsın. Allah'ın izni ve milletimizin de desteğiyle hayallerimizi teker teker hayata geçireceğiz. Biliyoruz ki sizler de bizlerle aynı hayallere, aynı hedeflere sahipsiniz. Bu yüzden bir masa etrafında toplanarak Pamukkale için fikir, proje, hizmet üreteceğiz. Ne yapacaksak milletimizle, sizlerle birlikte yapacağız." diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.