Avni Örki,"Pamukkale’de rekor oy alarak iki reisimizi de gururlandıracağız"

SİYASET 17.01.2019 - 14:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Avni Örki,"Pamukkale’de rekor oy alarak iki reisimizi de gururlandıracağız"

Denizli'de 6 Ocak'ta adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalara başlayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ile Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu toplantısına konuk oldu.   MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik samimi bir sohbet havasında gerçekleşti.     "Kendimi evimde gibi hissediyorum" MHP İlçe Başkanı İsmail Cirit ve yönetim kurulu üyelerine güzel ev sahipliği ve güler yüzlü karşılama için teşekkür ederek sözlerine başlayan Avni Örki,"Biz her zaman kalben, gönülden konuşmayı severiz. Şu an gerçekten de çok huzurluyum, kendimi evimde gibi hissediyorum. Çünkü bizler iki ayrı partinin mensupları olsak bile bayrağımız dalgalanmaya devam etsin, ezanlar dinmesin, millet bölünmesin diye bir araya gelebilmeyi başarıyoruz. Son olarak 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı birlikte ortaya koyduğumuz direniş bundan sonra bu aziz vatanda gözü olanlara pabuç bırakmayacağımızı ve geleceğe daha güçlü bakmamızı sağlamıştır" dedi.   "20'de 20'yi bu sefer başaracağız" 2014 Yerel Seçimlerindeki 20'de 20 hedefinden söz eden Örki,"2014 Yerel Seçimlerinde 20'de 20 hedefimiz vardı ve 20 belediyenin 16'sını kazanmıştık. Bizler inanıyoruz ki bu seçimlerde Denizli'de sizlerle beraber 20 belediyemizin 20'sini de alacağız. Çünkü artık daha güçlüyüz. Cumhur İttifakı diğer ittifaklara benzemez. Biz birbirimize gönülden bağlı olan insanlarız. Çünkü ortak paydamız vatandır, bayraktır, ezandır. Allah'ın izniyle Pamukkale'de rekor oy alarak iki Reisimizi de gururlandıracağız. Cumhur İttifakı olarak bizler bunu başarabilecek güçteyiz." ifadelerini kullandı.  

Denizli'de 6 Ocak'ta adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalara başlayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ile Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu toplantısına konuk oldu.

 

MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik samimi bir sohbet havasında gerçekleşti.

 

 

"Kendimi evimde gibi hissediyorum"

MHP İlçe Başkanı İsmail Cirit ve yönetim kurulu üyelerine güzel ev sahipliği ve güler yüzlü karşılama için teşekkür ederek sözlerine başlayan Avni Örki,"Biz her zaman kalben, gönülden konuşmayı severiz. Şu an gerçekten de çok huzurluyum, kendimi evimde gibi hissediyorum. Çünkü bizler iki ayrı partinin mensupları olsak bile bayrağımız dalgalanmaya devam etsin, ezanlar dinmesin, millet bölünmesin diye bir araya gelebilmeyi başarıyoruz. Son olarak 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı birlikte ortaya koyduğumuz direniş bundan sonra bu aziz vatanda gözü olanlara pabuç bırakmayacağımızı ve geleceğe daha güçlü bakmamızı sağlamıştır" dedi.

 

"20'de 20'yi bu sefer başaracağız"

2014 Yerel Seçimlerindeki 20'de 20 hedefinden söz eden Örki,"2014 Yerel Seçimlerinde 20'de 20 hedefimiz vardı ve 20 belediyenin 16'sını kazanmıştık. Bizler inanıyoruz ki bu seçimlerde Denizli'de sizlerle beraber 20 belediyemizin 20'sini de alacağız. Çünkü artık daha güçlüyüz. Cumhur İttifakı diğer ittifaklara benzemez. Biz birbirimize gönülden bağlı olan insanlarız. Çünkü ortak paydamız vatandır, bayraktır, ezandır. Allah'ın izniyle Pamukkale'de rekor oy alarak iki Reisimizi de gururlandıracağız. Cumhur İttifakı olarak bizler bunu başarabilecek güçteyiz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.