Avrupa Basketbolunda Merkezefendi İmzası

SPOR 03.05.2019 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Avrupa Basketbolunda Merkezefendi İmzası

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, evinde oynadığı Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u 69-64 yenerek, 2018-2019 sezonunda oynadığı 27 maçı da kazandı. Denizli Basket, bu sonucun ardından Avrupa basketbol liglerinde kaybetmeyen 5 takımdan biri oldu.   Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket,  Türkiye Basketbol Ligi yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Normal sezonu namağlup olarak tamamlayan Denizli Basket, Play-Off karşılaşmalarında da yenilgi yüzü görmedi. Yarı finalde Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u ilk maçta 76-56, ikinci maçta da 69-64 yenerek seride 2-0 öne geçti. Türkiye Basketbol Ligi’nin kapısını aralayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, alınan bu sonuçlarla birlikte 2018-2019 sezonunda oynadığı 27 maçı da kazanarak, Avrupa basketbol liglerinde yenilmeyen 5 takımdan biri oldu.     Denizli Basket ile birlikte yenilmezlik serisini sürdüren diğer takımlar ise; Kosava’daPrishtina(28 maç), Çekya’da CEZ Nymburk(26 maç), İtalya’da Seri C Vasto(12 maç) ve Slovenya’da Primorska(10 maç) ile mağlubiyet almadan yoluna devam ediyor.    

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, evinde oynadığı Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u 69-64 yenerek, 2018-2019 sezonunda oynadığı 27 maçı da kazandı. Denizli Basket, bu sonucun ardından Avrupa basketbol liglerinde kaybetmeyen 5 takımdan biri oldu.

 

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket,  Türkiye Basketbol Ligi yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Normal sezonu namağlup olarak tamamlayan Denizli Basket, Play-Off karşılaşmalarında da yenilgi yüzü görmedi. Yarı finalde Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u ilk maçta 76-56, ikinci maçta da 69-64 yenerek seride 2-0 öne geçti. Türkiye Basketbol Ligi’nin kapısını aralayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, alınan bu sonuçlarla birlikte 2018-2019 sezonunda oynadığı 27 maçı da kazanarak, Avrupa basketbol liglerinde yenilmeyen 5 takımdan biri oldu.

 

 

Denizli Basket ile birlikte yenilmezlik serisini sürdüren diğer takımlar ise; Kosava’daPrishtina(28 maç), Çekya’da CEZ Nymburk(26 maç), İtalya’da Seri C Vasto(12 maç) ve Slovenya’da Primorska(10 maç) ile mağlubiyet almadan yoluna devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.