Avukat evinde ölü bulundu

YAŞAM 19.02.2019 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Avukat evinde ölü bulundu

Denizli Serinhisar İlçesi’nde yaşayan Avukat evinde ölü olarak bulundu.   Edinilen bilgilere göre, Serinhisar'da yalnız yaşayan 54 yaşındaki Salim Canbeldek evinde ölü olarak bulundu. Diyaliz tedavisi gördüğü için bugün sabah saatlerinde evine giden servis ziline bastı ancak cevap alamadı. Servis diğer hastaları aldıktan sonra yeniden Salim Canbeldek'in evine gelerek tekrar zile bastı ancak yine cevap alamadı.   Durumdan şüphelenerek yetkililere haber verildi. Eve giren yetkililer Avukat Salim Canbeldek'in cansız bedeni ile karşılaştılar. Şahsın bir gün önce ölmüş olabileceği tahmin ediliyor. Canbeldek'in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.   Avukat Canbeldek’in cenazesi bu gün (Salı) ikindi namazına müteakip Yatağan mezarlığına toprağa verileceği belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak:Acıpayamgazetesi.com

Denizli Serinhisar İlçesi’nde yaşayan Avukat evinde ölü olarak bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre, Serinhisar'da yalnız yaşayan 54 yaşındaki Salim Canbeldek evinde ölü olarak bulundu. Diyaliz tedavisi gördüğü için bugün sabah saatlerinde evine giden servis ziline bastı ancak cevap alamadı. Servis diğer hastaları aldıktan sonra yeniden Salim Canbeldek'in evine gelerek tekrar zile bastı ancak yine cevap alamadı.

 

Durumdan şüphelenerek yetkililere haber verildi. Eve giren yetkililer Avukat Salim Canbeldek'in cansız bedeni ile karşılaştılar. Şahsın bir gün önce ölmüş olabileceği tahmin ediliyor. Canbeldek'in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

 

Avukat Canbeldek’in cenazesi bu gün (Salı) ikindi namazına müteakip Yatağan mezarlığına toprağa verileceği belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Acıpayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.