Aydem Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonunda Hızlı İnternet Ve Tablet Bilgisayar Odalarla Donatıldı

EĞİTİM 20.04.2020 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydem Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonunda Hızlı İnternet Ve Tablet Bilgisayar Odalarla Donatıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Aydem Fen Lisesi öğrenci pansiyonunun kız ve erkek bölümlerine fiber kablolar çekilerek hızlı internet odaları oluşturuldu ve tablet bilgisayarlarla donatıldı.   Oluşturulan hızlı internet odalarıyla, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim kalitesinin artması için büyük önem verdiği EBA Akademik Destek ve EBA Canlı Ders uzaktan eğitim uygulamaları Denizli’deki Aydem Fen Lisesi’nde daha etkin şekilde uygulanabilecek.     Aydem isim hakkı alınarak 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında gelecek nesillerin daha iyi şartlarda eğitim almasına destek olmak hedefiyle Aydem tarafından Denizli’de inşa edilen Aydem Fen Lisesi, hayatın salgın hastalıktan dolayı yavaşladığı bu günlerde de güzel işler yapmaya devam ediyor.   Türkiye’ ilk defa bir okul pansiyonunda gerçekleştirilen bu projenin hizmete alınması törenine Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram, Fatih İl Koordinatörü Mustafa Öğretir ve Pansiyon Müdür Yardımcısı Şerife Boylu katıldı. Törende konuşan Aydem Fen Lisesi Müdürü Deniz Kösehan, desteklerinden dolayı Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve okul aile birliğine teşekkür etti.  Kurulan hızlı internet odaları, hayat normale döndüğünde ve öğrenciler pansiyona döndüğünde öğrencilerin kullanımına açılacak.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Aydem Fen Lisesi öğrenci pansiyonunun kız ve erkek bölümlerine fiber kablolar çekilerek hızlı internet odaları oluşturuldu ve tablet bilgisayarlarla donatıldı.

 

Oluşturulan hızlı internet odalarıyla, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim kalitesinin artması için büyük önem verdiği EBA Akademik Destek ve EBA Canlı Ders uzaktan eğitim uygulamaları Denizli’deki Aydem Fen Lisesi’nde daha etkin şekilde uygulanabilecek.

 

 

Aydem isim hakkı alınarak 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında gelecek nesillerin daha iyi şartlarda eğitim almasına destek olmak hedefiyle Aydem tarafından Denizli’de inşa edilen Aydem Fen Lisesi, hayatın salgın hastalıktan dolayı yavaşladığı bu günlerde de güzel işler yapmaya devam ediyor.

 

Türkiye’ ilk defa bir okul pansiyonunda gerçekleştirilen bu projenin hizmete alınması törenine Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram, Fatih İl Koordinatörü Mustafa Öğretir ve Pansiyon Müdür Yardımcısı Şerife Boylu katıldı. Törende konuşan Aydem Fen Lisesi Müdürü Deniz Kösehan, desteklerinden dolayı Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve okul aile birliğine teşekkür etti.  Kurulan hızlı internet odaları, hayat normale döndüğünde ve öğrenciler pansiyona döndüğünde öğrencilerin kullanımına açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.