Aydem Sinif Kitapliği Projesi

ÇOCUK 31.08.2016 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aydem Sinif Kitapliği Projesi

Aydem, ‘Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın’ sloganı ile ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ projesini hayata geçirdi. Aydem ‘Hayatımız Enerji’ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, kitap bağışı yapacak gönüllülerin katkılarıyla toplanacak kitaplar sayesinde ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ oluşturulacak.     Denizli Valiliği, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında imzalanan ‘Etkinlik Protokolü’ kapsamında sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmeye devam ediliyor. Aynı zamanda bu protokol kapsamında; eğitim, seminer ve benzeri faaliyetler de yürütülüyor.     Aydem, ‘Aydem Sınıf Kitaplığı Projesi’ sayesinde Denizli iline bağlı, ihtiyaç sahibi merkez, ilçe ve köy okullarında “Aydem Sınıf Kitaplığı” oluşturmayı amaçlamaktadır.     Bu kapsamda, Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerinde (“MİM”) konumlandırılacak olan ‘Kitap Kumbarası’ ve ‘Kitap Sandıkları’ ile toplanacak olan kitaplar Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçtikten sonra Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi İlkokullara bağışlanacaktır. Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçen kitaplar, özel olarak imal edilip sınıflara konulan ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ içerisinde öğrencilerin kullanımına sunulacaktır.     Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın   Kitapların toplanacağı adresler:   Merkez MİM Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No:17/A Çamlık MİM Siteler Mah. Ulus Cad. No: 73/A Saltak MİM Sırakapılar Mah. Saltak Cad. No:44   Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Aydem, ‘Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın’ sloganı ile ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ projesini hayata geçirdi. Aydem ‘Hayatımız Enerji’ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, kitap bağışı yapacak gönüllülerin katkılarıyla toplanacak kitaplar sayesinde ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ oluşturulacak.

 

 

Denizli Valiliği, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında imzalanan ‘Etkinlik Protokolü’ kapsamında sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmeye devam ediliyor. Aynı zamanda bu protokol kapsamında; eğitim, seminer ve benzeri faaliyetler de yürütülüyor.

 

 

Aydem, ‘Aydem Sınıf Kitaplığı Projesi’ sayesinde Denizli iline bağlı, ihtiyaç sahibi merkez, ilçe ve köy okullarında “Aydem Sınıf Kitaplığı” oluşturmayı amaçlamaktadır.

 

 

Bu kapsamda, Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerinde (“MİM”) konumlandırılacak olan ‘Kitap Kumbarası’ ve ‘Kitap Sandıkları’ ile toplanacak olan kitaplar Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçtikten sonra Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi İlkokullara bağışlanacaktır. Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçen kitaplar, özel olarak imal edilip sınıflara konulan ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ içerisinde öğrencilerin kullanımına sunulacaktır.

 

 

Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın

 

Kitapların toplanacağı adresler:

 

Merkez MİM Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No:17/A

Çamlık MİM Siteler Mah. Ulus Cad. No: 73/A

Saltak MİM Sırakapılar Mah. Saltak Cad. No:44

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.