Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran’da yapılacak

GÜNDEM 30.05.2020 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran’da yapılacak

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Aydın-Denizli otoyolunun 11 Haziran’da ihaleye çıkacağını söyledi. Özkan, “3 yıllık süre zarfında bu yatırım tamamlanarak milletin hizmetine sunulacak” dedi.   AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, basın toplantısı düzenleyerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özkan, Aydın-Denizli otoyolu hakkında, “Aydın-Denizli otoyolunun ihale çalışmaları ciddi anlamda hız kazanmış vaziyette. Özellikle otoyolla ilgili şunun altını çizmek istiyorum. Bildiğiniz üzere bugüne kadar otoyol defalarca ihaleye çıktı ve ihale iptal edildi. Acaba neden iptal edildi? İptal edilmesinin bir sebebi var. Bugüne kadar ihale şartnamesi öylesi hükümler içeriyor ki maalesef ihaleye giren firmalar burada karlılık görmedikleri için girdikleri ihalenin şartlarını yerine getirmedi ve iptal edildi. Defalarca bu iptal edilince o şartnameye göre kimse girmedi. Son ihale 11 Haziranda tekrar ihaleye çıkacak. Bu kez inşallah bu ihale kabul görerek hızla kazmalar vurulacak ve 3 yıllık süre zarfında bu yatırım tamamlanarak milletin hizmetine sunulacak. 2023’ten önce de 100. Yılımızın o muhteşem kutlamalarına biz Aydın-Denizli otoyolunun açılışına ve hizmete alınışına tanıklık edeceğiz. Neden bugüne kadar ihaleler iptal edildi de bu iptal edilmeyecek? Çünkü şartname güncellendi ve fizibilitesi yapıldı. 11 Haziran Aydın-Denizli otoyolu için milat olacak” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Aydın-Denizli otoyolunun 11 Haziran’da ihaleye çıkacağını söyledi. Özkan, “3 yıllık süre zarfında bu yatırım tamamlanarak milletin hizmetine sunulacak” dedi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, basın toplantısı düzenleyerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özkan, Aydın-Denizli otoyolu hakkında, “Aydın-Denizli otoyolunun ihale çalışmaları ciddi anlamda hız kazanmış vaziyette. Özellikle otoyolla ilgili şunun altını çizmek istiyorum. Bildiğiniz üzere bugüne kadar otoyol defalarca ihaleye çıktı ve ihale iptal edildi. Acaba neden iptal edildi? İptal edilmesinin bir sebebi var. Bugüne kadar ihale şartnamesi öylesi hükümler içeriyor ki maalesef ihaleye giren firmalar burada karlılık görmedikleri için girdikleri ihalenin şartlarını yerine getirmedi ve iptal edildi. Defalarca bu iptal edilince o şartnameye göre kimse girmedi. Son ihale 11 Haziranda tekrar ihaleye çıkacak. Bu kez inşallah bu ihale kabul görerek hızla kazmalar vurulacak ve 3 yıllık süre zarfında bu yatırım tamamlanarak milletin hizmetine sunulacak. 2023’ten önce de 100. Yılımızın o muhteşem kutlamalarına biz Aydın-Denizli otoyolunun açılışına ve hizmete alınışına tanıklık edeceğiz. Neden bugüne kadar ihaleler iptal edildi de bu iptal edilmeyecek? Çünkü şartname güncellendi ve fizibilitesi yapıldı. 11 Haziran Aydın-Denizli otoyolu için milat olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.