Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi ertelendi!

GÜNDEM 13.10.2018 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi ertelendi!

Denizli ve Aydın'da uzun süredir yapılması beklenen, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 27 Kasım'a ertelendi.   Müjdesi verilen Aydın-Denizli Otoyolu en son ertelenme tarihi 16 Ekim olarak belirlenen ihale tarihi dördüncü kez yine ertelendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 günlük eylem planı içerisinde kendisine yer bulan proje yine ertelendi.   Karayolları Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, yap-işlet-devret modeliyle 21 Şubat'ta ihale ilanına çıkılan Aydın-Denizli Otoyolu işine ait daha önce 16 Ekim olarak olarak açıklanan ihale tarihi 27 Kasım saat 10.30'a ertelendi.

Denizli ve Aydın'da uzun süredir yapılması beklenen, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 27 Kasım'a ertelendi.

 

Müjdesi verilen Aydın-Denizli Otoyolu en son ertelenme tarihi 16 Ekim olarak belirlenen ihale tarihi dördüncü kez yine ertelendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 günlük eylem planı içerisinde kendisine yer bulan proje yine ertelendi.

 

Karayolları Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, yap-işlet-devret modeliyle 21 Şubat'ta ihale ilanına çıkılan Aydın-Denizli Otoyolu işine ait daha önce 16 Ekim olarak olarak açıklanan ihale tarihi 27 Kasım saat 10.30'a ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.