Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi ertelendi

GÜNDEM 11.06.2020 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi ertelendi

Aydın-Denizli Otoyol ihalesi 11 Haziran 2020 (bugün) yapılacağı açıklanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ihale tarihi ertelendi.   Basın toplantısında konuşan AK Parti Gurup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 11 Haziran’da yapılacağını açıklamıştı. Ardından 7 Haziran’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’da ihalenin 11 Haziran tarihinde yapılacağını açıkladı.   Uzun süredir yılan hikayesine dönen ihale süreci bugünde yapılması planlanan ihale tarihinin 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Karayollarından konu ile ilgili yapılan açıklamada ise şu bilgiler verildi: "Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin 18.07.2017 tarih ve 2017/T-10 sayılı Yüksek Planlama Kurulu Kararına dayalı olarak 3996 Sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanun" ve 2011/1807 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararına göre kapalı teklif alma usulü ile 11 Haziran 2020'de yapılması planlanmış ve bu doğrultuda ilana çıkılmıştı.   Ancak tüm dünyada yaşanmakta olan Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizi de etkisi altına alması nedeniyle firmalarımızın hazırlık süreçleri öngörülen şekilde ilerleyememiştir. Bu nedenle konunun Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilmesi sonucunda ihale tarihi 3 Temmuz 2020 günü saat 10:30 olarak değiştirilmiştir."

Aydın-Denizli Otoyol ihalesi 11 Haziran 2020 (bugün) yapılacağı açıklanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ihale tarihi ertelendi.

 

Basın toplantısında konuşan AK Parti Gurup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 11 Haziran’da yapılacağını açıklamıştı. Ardından 7 Haziran’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’da ihalenin 11 Haziran tarihinde yapılacağını açıkladı.

 

Uzun süredir yılan hikayesine dönen ihale süreci bugünde yapılması planlanan ihale tarihinin 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Karayollarından konu ile ilgili yapılan açıklamada ise şu bilgiler verildi:

"Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin 18.07.2017 tarih ve 2017/T-10 sayılı Yüksek Planlama Kurulu Kararına dayalı olarak 3996 Sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanun" ve 2011/1807 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararına göre kapalı teklif alma usulü ile 11 Haziran 2020'de yapılması planlanmış ve bu doğrultuda ilana çıkılmıştı.

 

Ancak tüm dünyada yaşanmakta olan Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizi de etkisi altına alması nedeniyle firmalarımızın hazırlık süreçleri öngörülen şekilde ilerleyememiştir. Bu nedenle konunun Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilmesi sonucunda ihale tarihi 3 Temmuz 2020 günü saat 10:30 olarak değiştirilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.