Aydın Denizli Otoyolu’nda geri sayım başladı

DENİZLİ 16.11.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydın Denizli Otoyolu’nda geri sayım başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile Aydın-Denizli Otoyolunun temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek. Ege'nin 140 kilometresi oto yol 23 kilometresi bağlantı yolu olmak üzere 163 kilometrelik en önemli otoyol projesi olan ve İzmir ile Antalya'yı bir birine bağlayacak olan otoyol projesi için başlangıç verildi.   Bakan Karaismailoğlu; “Doğru altyapı ve ulaşım sistemini kurarak, hedeflediğimiz ekonomik ve sosyal gelişmeyi yakalamak için titizlikle ve özenle çalışmaya devam ediyoruz. Efeler diyarı Ege’mizin iki önemli merkezi arasında köprü olacak projemiz Aydın - Denizli Otoyolu için bugün temel atıyoruz!” ifadelerine yer verdi.   İzmir'den başlayarak Aydın, Denizli ve Burdur illerinden Antalya'ya uzanacak olan otoyol Ege'nin ve Akdeniz'in turizmini güçlendirecek. Proje kapsamında İzmir-Antalya arasının 7 saatten 3 saate ineceği, İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamı olan karayolu projesi, Denizli'den ve Burdur ilinden Korkuteli ve ardından Antalya'ya ulaşacak. İki il arası mesafe 4 saat kısaltılacak.   Bakan Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temel atma töreni için bugün Denizli’ye geldi. Denizli Çevre Yolu, Salihağa Kavşağı’ında temel atma töreni 11.00’da başlayacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile Aydın-Denizli Otoyolunun temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek. Ege'nin 140 kilometresi oto yol 23 kilometresi bağlantı yolu olmak üzere 163 kilometrelik en önemli otoyol projesi olan ve İzmir ile Antalya'yı bir birine bağlayacak olan otoyol projesi için başlangıç verildi.

 

Bakan Karaismailoğlu; “Doğru altyapı ve ulaşım sistemini kurarak, hedeflediğimiz ekonomik ve sosyal gelişmeyi yakalamak için titizlikle ve özenle çalışmaya devam ediyoruz. Efeler diyarı Ege’mizin iki önemli merkezi arasında köprü olacak projemiz Aydın - Denizli Otoyolu için bugün temel atıyoruz!” ifadelerine yer verdi.

 

İzmir'den başlayarak Aydın, Denizli ve Burdur illerinden Antalya'ya uzanacak olan otoyol Ege'nin ve Akdeniz'in turizmini güçlendirecek. Proje kapsamında İzmir-Antalya arasının 7 saatten 3 saate ineceği, İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamı olan karayolu projesi, Denizli'den ve Burdur ilinden Korkuteli ve ardından Antalya'ya ulaşacak. İki il arası mesafe 4 saat kısaltılacak.

 

Bakan Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temel atma töreni için bugün Denizli’ye geldi. Denizli Çevre Yolu, Salihağa Kavşağı’ında temel atma töreni 11.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.