Aydın Karayolunda Feci Kaza

DİĞER 21.08.2016 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aydın Karayolunda Feci Kaza

denizli haber / denizli 20 haber / Aydın Karayolunda Feci Kaza

Aydın Efeler'de düğünden dönen Rasim Yıldız yönetimindeki otomobille, Aydın'dan Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, Rasim Yıldız, Hatice Yıldız ve Şengül Evyak hayatını kaybetti.   Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu, Anemon Otel mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rasim Yıldız ve ailesi, yakınlarının düğününe geldi. Rasim Yıldız, düğün çıkışı yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobille ana yola çıkmak isterken, Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı 26 E 4146 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar, yaklaşık 30 metre sürüklenirken, sürücü Rasim Yıldız, eşi Hatice Yıldız ve yeğeni Şengül Evyak olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araç içerisinde bulunan İsmail Ünlü, Gülser Ünlü, Taner Ünlü ve Malik Ünlü, kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin olay yerine gelen yakınları, gözyaşı döktü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı olan yol, daha sonra ulaşıma açıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Aydın Karayolunda Feci Kaza

Aydın Efeler'de düğünden dönen Rasim Yıldız yönetimindeki otomobille, Aydın'dan Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, Rasim Yıldız, Hatice Yıldız ve Şengül Evyak hayatını kaybetti.

 

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu, Anemon Otel mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rasim Yıldız ve ailesi, yakınlarının düğününe geldi. Rasim Yıldız, düğün çıkışı yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobille ana yola çıkmak isterken, Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı 26 E 4146 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar, yaklaşık 30 metre sürüklenirken, sürücü Rasim Yıldız, eşi Hatice Yıldız ve yeğeni Şengül Evyak olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araç içerisinde bulunan İsmail Ünlü, Gülser Ünlü, Taner Ünlü ve Malik Ünlü, kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin olay yerine gelen yakınları, gözyaşı döktü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı olan yol, daha sonra ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.