Aynes Gıda Pozitera ile Çalışmaya Başladı

YAŞAM 07.12.2020 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Aynes Gıda Pozitera ile Çalışmaya Başladı

İnsan sağlığını, mutluluğunu çok önemseyen, kaliteli ve lezzetli süt ürünleriyle; her eve iyilik ve sağlık dağıtmak üzere çalışan Aynes Gıda; perakende geliştirme çalışmalarını Pozitera'nın uzman ve deneyimli ekiplerine emanet etti.   Pozitera; markalarını sahada yalnız bırakmamak üzere geliştirdiği çözümler ve eş zamanlı olarak tüketicilerin mutluluğu için geliştirdiği stratejiler doğrultusunda süt ve sütlü gıda sektörünün köklü ve özgün markası Aynes Gıda'nın süt ürünleri arasında tercih edilen ilk marka olma hedefini destekleyecek.     Aynes Gıda, kurulduğu günden bu yana AR-GE ve inovasyona önem veren bir marka olarak bugün hayvan yemini de üreten, tüketiciye giden tüm yolda lojistik dahil 360 derece entegre bir yapıya sahip olan ve kaliteden asla ödün vermeyen bir markadır.   Pozitera, Aynes Gıda ürünleriyle tüketicilerine keyifli bir tüketim ve alışveriş deneyimi sunacak.   Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş; beyaz eşya, mutfak, elektronik, aydınlatma, gıda gibi pek çok sektörde ulusal ve uluslararası firmaların organize perakende saha operasyonlarını yürütüyor. Pozitera; Türkiye çapında 81 ilde yaklaşık 1000 eğitimli kadrosu,100’ü aşkın eğitimli ve deneyimli saha yöneticisi ile 17.000’den fazla satış noktasında tüketiciye hizmet veriyor.  

İnsan sağlığını, mutluluğunu çok önemseyen, kaliteli ve lezzetli süt ürünleriyle; her eve iyilik ve sağlık dağıtmak üzere çalışan Aynes Gıda; perakende geliştirme çalışmalarını Pozitera'nın uzman ve deneyimli ekiplerine emanet etti.

 

Pozitera; markalarını sahada yalnız bırakmamak üzere geliştirdiği çözümler ve eş zamanlı olarak tüketicilerin mutluluğu için geliştirdiği stratejiler doğrultusunda süt ve sütlü gıda sektörünün köklü ve özgün markası Aynes Gıda'nın süt ürünleri arasında tercih edilen ilk marka olma hedefini destekleyecek.

 

 

Aynes Gıda, kurulduğu günden bu yana AR-GE ve inovasyona önem veren bir marka olarak bugün hayvan yemini de üreten, tüketiciye giden tüm yolda lojistik dahil 360 derece entegre bir yapıya sahip olan ve kaliteden asla ödün vermeyen bir markadır.

 

Pozitera, Aynes Gıda ürünleriyle tüketicilerine keyifli bir tüketim ve alışveriş deneyimi sunacak.

 

Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş; beyaz eşya, mutfak, elektronik, aydınlatma, gıda gibi pek çok sektörde ulusal ve uluslararası firmaların organize perakende saha operasyonlarını yürütüyor. Pozitera; Türkiye çapında 81 ilde yaklaşık 1000 eğitimli kadrosu,100’ü aşkın eğitimli ve deneyimli saha yöneticisi ile 17.000’den fazla satış noktasında tüketiciye hizmet veriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.