Aynı motosiklet ikinci kez çalındı

ASAYİŞ 13.03.2017 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aynı motosiklet ikinci kez çalındı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde daha önce çalınan bir motosiklet terk edilmiş halde bulunmuştu. Hırsızlar aynı motosikleti dün akşam yeniden çaldı.

Edinilen bilgilere göre, Fuat Özten’e ait 2010 model kırmızı renkteki 20 Y 4629 plakalı motosiklet Acıpayam Aşağı Mahalle 723 sokaktaki evin önünde park halindeyken çalındı.Daha önce hırsızlar tarafından çalınarak bir noktaya terk edilmiş şekilde  motosikletini bulan Fuat Özten, ikinci kez  motosikletinin çalınması ile şok yaşadı.   Motosikletinin çalınma anı güvenlik kameralarına yansıyan Özten,  çalınan motosikletini ekiplere bildirdi. Özden, motosikletinin bulunmasını ümit ediyor.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Acipayamgazetesi
Denizli Acıpayam İlçesi'nde daha önce çalınan bir motosiklet terk edilmiş halde bulunmuştu. Hırsızlar aynı motosikleti dün akşam yeniden çaldı.

Edinilen bilgilere göre, Fuat Özten’e ait 2010 model kırmızı renkteki 20 Y 4629 plakalı motosiklet Acıpayam Aşağı Mahalle 723 sokaktaki evin önünde park halindeyken çalındı.Daha önce hırsızlar tarafından çalınarak bir noktaya terk edilmiş şekilde  motosikletini bulan Fuat Özten, ikinci kez  motosikletinin çalınması ile şok yaşadı.

 

Motosikletinin çalınma anı güvenlik kameralarına yansıyan Özten,  çalınan motosikletini ekiplere bildirdi. Özden, motosikletinin bulunmasını ümit ediyor.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Acipayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.