Aynı musluk ile %98 Tasaruf Edebilirsiniz

TEKNOLOJİ 01.10.2016 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aynı musluk ile %98 Tasaruf Edebilirsiniz

denizli 20 haber / denizli haber / Aynı musluk ile %98 Tasaruf Edebilirsiniz

Dünyada bilinçsiz su tüketimine karşı üretilen bu ürün muslukğunuzu değiştirmeden sadece bir eklenti ile %98 su tasarufu sağlıyor. Su doğrudan akmak yerine püskürtüyor böylece daha az su tüketimine olanak sağlıyor.    Normal musluklardaki suyun sadece bir kısmını kullanabiliyoruz. Bunların  önemli bir kısmı boşa akıyor. Bunu önlemek için üretilen bu ürün %98 tasaruf sağlayarak suyu püskürtüyor. İsterseniz tıpadaki ikinci moda geçerek yine %75 tasaruf sağlayan modu kullanabilirsiniz. Ürünün seri üretime geçmesi halinde bilinçsiz su tüketiminin azalması ve milli gelire katkısı kaçınılmaz görünüyor  
denizli 20 haber / denizli haber / Aynı musluk ile %98 Tasaruf Edebilirsiniz

Dünyada bilinçsiz su tüketimine karşı üretilen bu ürün muslukğunuzu değiştirmeden sadece bir eklenti ile %98 su tasarufu sağlıyor. Su doğrudan akmak yerine püskürtüyor böylece daha az su tüketimine olanak sağlıyor.

 

 Normal musluklardaki suyun sadece bir kısmını kullanabiliyoruz. Bunların  önemli bir kısmı boşa akıyor. Bunu önlemek için üretilen bu ürün %98 tasaruf sağlayarak suyu püskürtüyor. İsterseniz tıpadaki ikinci moda geçerek yine %75 tasaruf sağlayan modu kullanabilirsiniz. Ürünün seri üretime geçmesi halinde bilinçsiz su tüketiminin azalması ve milli gelire katkısı kaçınılmaz görünüyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.