AYSİAD Başkanı Erikler görevden ayrıldı

EKONOMİ 28.06.2018 - 14:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AYSİAD Başkanı Erikler görevden ayrıldı

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Hüseyin Erikler görevinden ayrıldı. Görevini gönül rahatlığıyla bıraktığını dile getiren AYSİAD Başkanı Erikler, yerine görevi devralan yönetim kurulu üyesi Mahmut Çatlık ve yönetimine inancının tam olduğunu dile getirdi. Erikler, 2005 yılından bu yana üyesi olmaktan gurur duyduğum, Şahsıma layık görülen bu önemli makamı da herhangi bir şahsi menfaat beklemeksizin, “derneğimize ve Denizli’mize hizmet” makamı olarak benimsedim ve görevi layıkıyla ifa edebilme gayreti içinde oldum. Ardımdan hoş bir seda bırakabilmeyi ve saygıyla ve sevgiyle anılabilmeyi ümit ettim. Bu şekilde, bugün, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte misyon ve vizyonunu tazelemiş, stratejisini belirlemiş, yapılanmasını tamamlamış, kurumsal kimliğini yenilemiş ve şehrimizin geleceğini için çalışan bir AYSİAD olmanın mutluluğunu yaşıyor ve 4 yıl süresince şerefle sürdürdüğüm, AYSİAD Yönetim kurulu Başkanlığında geçen yoğun ama bir o kadar da kıymetli zamanları gönül rahatlığıyla geride bırakıyorum. 2014 yılında huzurlarınıza hangi heyecan ve duygularla gelmişsem bu gün de huzurlarınızda aynı heyecan ve duygularla başım dik gönlüm rahat ve huzur içerisinde görevimden ayrılıyorum. Bayrağı devralan Yönetim Kurulu Üyem Mahmut Çatlık ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma güvenim tamdır. Onlar ve biz hep birlikte bu bayrağı daha da ileri götürmek adına bundan sonra da daha fazlasıyla çalışacağız" dedi. "Destek verenlere teşekkür ediyorum" Görevi süresince destek verenlere teşekkür ettiğini dile getiren Erikler, "Bu duygu ve düşüncelerle emaneti hiçbir leke sürdürmeden teslim ederken, başta rehberlikleri ile her daim önümüze yeni ufuklar açan Kurucu Başkanımız Mehmet Gökçe abim olmak üzere; desteklerini esirgemeyen yönetim, denetim ve disiplin kurullarımızda birlikte mesai harcadığım çok kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve bu süreçte yakın alaka ve sevgilerini her daim yanımda htiğim ve birlikte çalışmaktan son derece memnun olduğum her biri birbirinden kıymetli AYSİAD Üyelerine, tamamlamış olduğumuz bu dönüşümün birer parçası olarak, yenilenmenin gelişmesinde destek ve katkılarını bizlerden esirgemeyen ve varlıklarıyla beni her zaman güçlendiren aileme, şahsıma gösterdikleri destek ve sabır için ayrı ayrı teşekkür ederim" diye konuştu.  

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Hüseyin Erikler görevinden ayrıldı.

Görevini gönül rahatlığıyla bıraktığını dile getiren AYSİAD Başkanı Erikler, yerine görevi devralan yönetim kurulu üyesi Mahmut Çatlık ve yönetimine inancının tam olduğunu dile getirdi. Erikler, 2005 yılından bu yana üyesi olmaktan gurur duyduğum, Şahsıma layık görülen bu önemli makamı da herhangi bir şahsi menfaat beklemeksizin, “derneğimize ve Denizli’mize hizmet” makamı olarak benimsedim ve görevi layıkıyla ifa edebilme gayreti içinde oldum. Ardımdan hoş bir seda bırakabilmeyi ve saygıyla ve sevgiyle anılabilmeyi ümit ettim. Bu şekilde, bugün, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte misyon ve vizyonunu tazelemiş, stratejisini belirlemiş, yapılanmasını tamamlamış, kurumsal kimliğini yenilemiş ve şehrimizin geleceğini için çalışan bir AYSİAD olmanın mutluluğunu yaşıyor ve 4 yıl süresince şerefle sürdürdüğüm, AYSİAD Yönetim kurulu Başkanlığında geçen yoğun ama bir o kadar da kıymetli zamanları gönül rahatlığıyla geride bırakıyorum. 2014 yılında huzurlarınıza hangi heyecan ve duygularla gelmişsem bu gün de huzurlarınızda aynı heyecan ve duygularla başım dik gönlüm rahat ve huzur içerisinde görevimden ayrılıyorum. Bayrağı devralan Yönetim Kurulu Üyem Mahmut Çatlık ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma güvenim tamdır. Onlar ve biz hep birlikte bu bayrağı daha da ileri götürmek adına bundan sonra da daha fazlasıyla çalışacağız" dedi.

"Destek verenlere teşekkür ediyorum"

Görevi süresince destek verenlere teşekkür ettiğini dile getiren Erikler, "Bu duygu ve düşüncelerle emaneti hiçbir leke sürdürmeden teslim ederken, başta rehberlikleri ile her daim önümüze yeni ufuklar açan Kurucu Başkanımız Mehmet Gökçe abim olmak üzere; desteklerini esirgemeyen yönetim, denetim ve disiplin kurullarımızda birlikte mesai harcadığım çok kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve bu süreçte yakın alaka ve sevgilerini her daim yanımda htiğim ve birlikte çalışmaktan son derece memnun olduğum her biri birbirinden kıymetli AYSİAD Üyelerine, tamamlamış olduğumuz bu dönüşümün birer parçası olarak, yenilenmenin gelişmesinde destek ve katkılarını bizlerden esirgemeyen ve varlıklarıyla beni her zaman güçlendiren aileme, şahsıma gösterdikleri destek ve sabır için ayrı ayrı teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.