Azerbaycanlı gazetecinin çocuklarından bayrak klibi!

YAŞAM 11.11.2018 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Azerbaycanlı gazetecinin çocuklarından bayrak klibi!

Kardeş ülke Azerbaycanlı ünlü gazeteci Tural Müseyibov, 3 çocuğu ile birlikte Bayrak Günü'ne özel klip hazırladılar.   Her zaman önemli gün ve milli bayramlarda özel video klipler hazırlayan Azerbaycanlı ünlü gazeteci Tural Müseyibov, bu sefer 2 oğlu ve kızı ile Bayrak gününe özel video klip hazırladı.   Tural Müseyibov, çocukları Turhan, Nergis, Cemal Müseyibov ile birlikte hazırladığı Bayrak gününe özel klipte, Türkiye ile olan kardeşliğe vurgu yapılırken, kızı Nergis'in klibin sonlarında İstiklal Marşımızın dizlerine de yer verdiği görülüyor.   İşte hazırlanan o klip;  

Kardeş ülke Azerbaycanlı ünlü gazeteci Tural Müseyibov, 3 çocuğu ile birlikte Bayrak Günü'ne özel klip hazırladılar.

 

Her zaman önemli gün ve milli bayramlarda özel video klipler hazırlayan Azerbaycanlı ünlü gazeteci Tural Müseyibov, bu sefer 2 oğlu ve kızı ile Bayrak gününe özel video klip hazırladı.

 

Tural Müseyibov, çocukları Turhan, Nergis, Cemal Müseyibov ile birlikte hazırladığı Bayrak gününe özel klipte, Türkiye ile olan kardeşliğe vurgu yapılırken, kızı Nergis'in klibin sonlarında İstiklal Marşımızın dizlerine de yer verdiği görülüyor.

 

İşte hazırlanan o klip;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.