Babadağ'da bir mahalle karantinaya alındı

DENİZLİ 03.11.2020 - 17:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Babadağ'da bir mahalle karantinaya alındı

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde Kovid-19 vakalarının artması nedeniyle Mollaahmetler Mahallesi karantinaya alındı.   Babadağ Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Mollaahmetler Mahallesi 14 gün karantinaya alındığı belirtildi.   Yapılan açıklamada; “Mollaahmetler mahallemizde son günlerde görülen vaka ve temaslı sayılarındaki olağanüstü artış sebebiyle bulaş riskini azaltmak ve toplum sağlığını korumak için ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 14 gün süreyle karantina uygulamasına karar verilmiştir.” İfadelerine yer verildi.  

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde Kovid-19 vakalarının artması nedeniyle Mollaahmetler Mahallesi karantinaya alındı.

 

Babadağ Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Mollaahmetler Mahallesi 14 gün karantinaya alındığı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada; “Mollaahmetler mahallemizde son günlerde görülen vaka ve temaslı sayılarındaki olağanüstü artış sebebiyle bulaş riskini azaltmak ve toplum sağlığını korumak için ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 14 gün süreyle karantina uygulamasına karar verilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.