Badminton Denizli Karması Finalde

SPOR 30.03.2017 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Badminton Denizli Karması Finalde

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Yarışmaları Eskişehir’de düzenlendi. Denizli Karması, namağlup olarak finale kalmayı başardı.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından üç yıldır uygulanan “Anadolu Yıldızlar Ligi”, kısa adıyla ANALİG projesi kapsamında düzenlenen Badminton yarı final yarışmaları 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlendi. Tüm rakiplerini yenilgisiz geçerek üst tura yükselen Denizli Karması, finallerde şampiyonluk için mücadele verecek.     DENİZLİ KARMASI RAKİP TANIMADI Finale giden yolda zorlu rakiplerle karşı karşıya gelen Denizli Karması, Manisa’da oynanan grup karşılaşmalarında Manisa ve Muğla karmasını zorlanmadan geçmesini bildi. Bilecik’te yapılan çeyrek final müsabakalarında da Kütahya, Afyon ve Balıkesir temsilcilerini geçmeyi başaran Denizli Karması, Eskişehir’deki yarı finalde Kahramanmaraş, İstanbul (Avrupa) ve Bursa karmasını geçerek namağlup olarak finallere yükseldi     FİNALLER AMASYA’DA ANALİG’de finale yükselerek önemli bir başarıya imza atan Badminton Denizli Karmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ahmet İbanoğlu tebrik etti. 2003-2004-2005 doğumlu sporculardan oluşan Badmintoncular, 19-21 Mayıs 2017 tarihlerinde final maçları için Amasya’nın yolunu tutacak.
Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Yarışmaları Eskişehir’de düzenlendi. Denizli Karması, namağlup olarak finale kalmayı başardı.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından üç yıldır uygulanan “Anadolu Yıldızlar Ligi”, kısa adıyla ANALİG projesi kapsamında düzenlenen Badminton yarı final yarışmaları 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlendi. Tüm rakiplerini yenilgisiz geçerek üst tura yükselen Denizli Karması, finallerde şampiyonluk için mücadele verecek.

 

 

DENİZLİ KARMASI RAKİP TANIMADI

Finale giden yolda zorlu rakiplerle karşı karşıya gelen Denizli Karması, Manisa’da oynanan grup karşılaşmalarında Manisa ve Muğla karmasını zorlanmadan geçmesini bildi. Bilecik’te yapılan çeyrek final müsabakalarında da Kütahya, Afyon ve Balıkesir temsilcilerini geçmeyi başaran Denizli Karması, Eskişehir’deki yarı finalde Kahramanmaraş, İstanbul (Avrupa) ve Bursa karmasını geçerek namağlup olarak finallere yükseldi

 

 

FİNALLER AMASYA’DA

ANALİG’de finale yükselerek önemli bir başarıya imza atan Badminton Denizli Karmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ahmet İbanoğlu tebrik etti. 2003-2004-2005 doğumlu sporculardan oluşan Badmintoncular, 19-21 Mayıs 2017 tarihlerinde final maçları için Amasya’nın yolunu tutacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.