Badmintonda Sporcularımıza Milli Davet

SPOR 22.11.2016 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Badmintonda Sporcularımıza Milli Davet

Badmintonda Sporcularımıza Milli Davet /denizli haber / denizli 20 haber

​Denizli’nin sporda ki yükselen branşlarından badmintonda iki sporcumuz Ceylin Yaman ve Derya Abalı milli takım kadrosuna çağrıldı.     Türkiye Badminton Federasyonu 14-17 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek U19 Uluslararası Badminton turnuvası için aday kadroyu belirledi. Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünden iki genç sporcu Ceylin Yaman (13) ve Derya Abalı (15) milli davet almanın gururunu yaşıyor.   YILLAR SONRA BADMİNTONDA MİLLİ GURUR Sporcuların antrenörü Nurgül Çakır, 2009 yılında Denizli’den badminton milli takımına giden en son sporcuydu. Şimdi antrenör olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğünde tecrübelerini küçük sporculara aktaran Çakır, iki sporcusunun milli davet almasıyla ilgili, çok mutlu olduğunu, sporcularının çok çalışarak bunu hakkettiklerini söyledi.   SPORCULARI TANIYALIM Ceylin Yaman, Namık Kemal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi. Dört yıl önce badminton ile tanışan genç sporcu derslerinden arta kalan zamanlarını antrenman yaparak değerlendiriyor. Diğer sporcu Derya Abalı ise Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi. Badmintona tutkuyla bağlı olan Abalı’nın hedefi uzun yıllar milli formayla başarıdan başarıya koşmak.   İBANOĞLU TEBRİK ETTİ Badmintonda Denizli’den iki sporcunun milli takıma çağrılmasıyla ilgili Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu değerlendirmede bulundu. Sporda ki yeteneklerini milli takım düzeyine taşımayı başardıkları için genç sporcuları tebrik eden İbanoğlu, aynı başarıyı okullarında da göstermelerini dileyerek Aralık ayında ki uluslararası şampiyonada başarılar diledi.   Sporcular federasyonun önümüzdeki günlerde belirleyeceği tarihte İstanbul’da kampa girecek ve yarışmalarda ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak. 
Badmintonda Sporcularımıza Milli Davet /denizli haber / denizli 20 haber

​Denizli’nin sporda ki yükselen branşlarından badmintonda iki sporcumuz Ceylin Yaman ve Derya Abalı milli takım kadrosuna çağrıldı.  

 

Türkiye Badminton Federasyonu 14-17 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek U19 Uluslararası Badminton turnuvası için aday kadroyu belirledi. Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünden iki genç sporcu Ceylin Yaman (13) ve Derya Abalı (15) milli davet almanın gururunu yaşıyor.

 

YILLAR SONRA BADMİNTONDA MİLLİ GURUR

Sporcuların antrenörü Nurgül Çakır, 2009 yılında Denizli’den badminton milli takımına giden en son sporcuydu. Şimdi antrenör olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğünde tecrübelerini küçük sporculara aktaran Çakır, iki sporcusunun milli davet almasıyla ilgili, çok mutlu olduğunu, sporcularının çok çalışarak bunu hakkettiklerini söyledi.

 

SPORCULARI TANIYALIM

Ceylin Yaman, Namık Kemal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi. Dört yıl önce badminton ile tanışan genç sporcu derslerinden arta kalan zamanlarını antrenman yaparak değerlendiriyor. Diğer sporcu Derya Abalı ise Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi. Badmintona tutkuyla bağlı olan Abalı’nın hedefi uzun yıllar milli formayla başarıdan başarıya koşmak.

 

İBANOĞLU TEBRİK ETTİ

Badmintonda Denizli’den iki sporcunun milli takıma çağrılmasıyla ilgili Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu değerlendirmede bulundu. Sporda ki yeteneklerini milli takım düzeyine taşımayı başardıkları için genç sporcuları tebrik eden İbanoğlu, aynı başarıyı okullarında da göstermelerini dileyerek Aralık ayında ki uluslararası şampiyonada başarılar diledi.

 

Sporcular federasyonun önümüzdeki günlerde belirleyeceği tarihte İstanbul’da kampa girecek ve yarışmalarda ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.