Bağbaşı Yaylası'nda kar yağışı ile kartpostallık görüntüler

DENİZLİ 16.02.2021 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Bağbaşı Yaylası'nda kar yağışı ile kartpostallık görüntüler

Denizli Bağbaşı Yaylası’nda etkili olan kar yağışı bölgeyi beyaz örtüyle kaplarken, doğa ile iç içe olan yaylada kartpostallık görüntülerin oluşmasına neden oldu.   Denizli’de doğa turizminin merkezlerinden biri olan Bağbaşı Yaylası, yaz aylarında serin havası ile vatandaşların vazgeçilmez yerleri arasında yer alırken, kış aylarında yüksek rakım nedeniyle kar yağışının etkili olması ile kartpostallık görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.   Dün başlayan kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplanan Bağbaşı Yaylası, bugünde etkili olan kar yağışıyla, kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.Büyükşehir Şehir kameralarındaki görüntülere bakıldığında bölgede rüzgarla birlikte yağan kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde olduğu görülüyor.   GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!    

Denizli Bağbaşı Yaylası’nda etkili olan kar yağışı bölgeyi beyaz örtüyle kaplarken, doğa ile iç içe olan yaylada kartpostallık görüntülerin oluşmasına neden oldu.

 

Denizli’de doğa turizminin merkezlerinden biri olan Bağbaşı Yaylası, yaz aylarında serin havası ile vatandaşların vazgeçilmez yerleri arasında yer alırken, kış aylarında yüksek rakım nedeniyle kar yağışının etkili olması ile kartpostallık görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

 

Dün başlayan kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplanan Bağbaşı Yaylası, bugünde etkili olan kar yağışıyla, kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.Büyükşehir Şehir kameralarındaki görüntülere bakıldığında bölgede rüzgarla birlikte yağan kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde olduğu görülüyor.

 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.