Bahar Mobilya'dan Denizlispor'a Destek

SPOR 16.10.2018 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bahar Mobilya'dan Denizlispor'a Destek

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Denizlispor'a destekler sürüyor.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen Bahar Mobilya sahipleri Nuri Okul ve Cihan Okul tesisler için gerekli mobilyaları kulübe bağışlayarak, "Denizlispor'a destek olduğumuz için mutluyuz. Şehrimizin takımına başarılar diliyoruz" dedi.   Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise, "Ricamızı kırmayarak bize destek olan Nuri Okul ve Cihan Okul'a yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.  

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Denizlispor'a destekler sürüyor.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen Bahar Mobilya sahipleri Nuri Okul ve Cihan Okul tesisler için gerekli mobilyaları kulübe bağışlayarak, "Denizlispor'a destek olduğumuz için mutluyuz. Şehrimizin takımına başarılar diliyoruz" dedi.

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise, "Ricamızı kırmayarak bize destek olan Nuri Okul ve Cihan Okul'a yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.