Baharın Gelişiyle Denizli’liler Akın Ettiler

YAŞAM 26.03.2017 - 17:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Baharın Gelişiyle Denizli’liler Akın Ettiler

Bugün havanın güzel ve sıcak olmasıyla birlikte vatandaşlar parkları ve ormanlık gezi alanlarına akın ettiler. Peki haftaiçi hava nasıl olacak ?

Yaklaşık 1 haftadır Denizli’nin hava sıcaklığı 19 derece ile 24 derece arasında olduğundan dolayı güneş gökyüzünde kalmasıyla birlikte halkın yüzünü güldürdü. Hafta sonu olmasıyla birlikte Denizli’liler akrabaları ve aileleri ile birlikte parkları ve Bağbaşı yaylasını gezmeyi tercih ettiler. Gençler ise genellikle kafeleri ve parkları doldurdu.   Önümüzde ki günlerde ise hava sıcaklığı bizi nasıl bekliyor ?   Denizli 27 Mart 2017 Pazartesi sabahında uyandığında kapalı bir hava bekliyor olacak. Hava sıcaklığı ise haftanın başında şöyle başlıyor. 10 derece ile başlayan hava sıcaklığı havanın kapalı olmasıyla birlikte öğle saatlerine doğru 12 derece ve parçalı bulutlu olarak devam ediyor. İlerleyen günlerde ise yaz havası niteliğinde sıcaklıklar başlayacağı tahmin ediliyor. Fotoğraflarla Denizli Devamı Aşağıdadır.
Bugün havanın güzel ve sıcak olmasıyla birlikte vatandaşlar parkları ve ormanlık gezi alanlarına akın ettiler. Peki haftaiçi hava nasıl olacak ?

Yaklaşık 1 haftadır Denizli’nin hava sıcaklığı 19 derece ile 24 derece arasında olduğundan dolayı güneş gökyüzünde kalmasıyla birlikte halkın yüzünü güldürdü. Hafta sonu olmasıyla birlikte Denizli’liler akrabaları ve aileleri ile birlikte parkları ve Bağbaşı yaylasını gezmeyi tercih ettiler. Gençler ise genellikle kafeleri ve parkları doldurdu.

 

Önümüzde ki günlerde ise hava sıcaklığı bizi nasıl bekliyor ?

 

Denizli 27 Mart 2017 Pazartesi sabahında uyandığında kapalı bir hava bekliyor olacak. Hava sıcaklığı ise haftanın başında şöyle başlıyor. 10 derece ile başlayan hava sıcaklığı havanın kapalı olmasıyla birlikte öğle saatlerine doğru 12 derece ve parçalı bulutlu olarak devam ediyor. İlerleyen günlerde ise yaz havası niteliğinde sıcaklıklar başlayacağı tahmin ediliyor.

Fotoğraflarla Denizli Devamı Aşağıdadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.