Bahçeli’den talimat: “Denizli’de 20’de 20 Yapılacak!”

SİYASET 19.01.2019 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bahçeli’den talimat: “Denizli’de 20’de 20 Yapılacak!”

Ankara’daki il başkanları toplantısından dönen MHP il Başkanı Cafer Birtürk, toplantıda konuşan MHP Lideri Bahçeli’nin kesin talimatlarını partililere iletti: “Denizli’de 20’de 20 yapılacak”.   MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer’in dün akşam partiye yaptığı ziyaret öncesi Bahçeli’nin il başkanları toplantısındaki talimatlarını partililere iletti.   MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatlarını aktaran Birtürk, “HDP çatısı altında toplanan zillet ittifakına kesinlikle MHP kadrolarından bir tek bile oy gitmeyecek. Denizli’de kesinlikle 20’de 20 yapılacak, Cumhur ittifakı mutlaka zafer kazanacaktır. Cumhurbaşkanlığı sisteminin yerleşmesi ve Türk milletinin bekası için Ak partili Cumhur İttifakı adaylarına MHP olarak gönül rahatlığı ile oy vereceğiz. Denizli MHP teşkilatı bu yönde Ak Parti teşkilatı ile sahada yan yana çalışacaktır.” mesajını iletti.     ZOLAN: “TERLEMEZSEK, AĞLARIZ” MHP il Başkanlığındaki toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart’taki ittifakın çok önemli olduğunu vurgulayarak; “31 Mart’a kadar çalışacağız terleyeceğiz,  terlemezsek, emeklerimiz 1 Nisan günü gözyaşı olarak çıkar. Keşke dememek izin çalışalım herkese ulaşalım. Belediyecilikte ve hizmetlerde nereden nereye geldiğimizi 35 yaş üstü olanlar çok iyi bilir. Denizli’nin 622 mahallesi var biz tüm mahallelerimize dokunduk, oralara hizmet götürdük. İnşallah seçimlerden sonra birlikte daha güzel işler yapacağız.” diye konuştu.   BAŞER: “TEK BAYRAK, TEK DEVLET, TEK MİLLET” Ak Parti Merkezefendi ilçe başkanı Ekrem Başer de konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle başladı. Başer; “Vatan şairimiz; ’Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda’ diyerek vatanın öneminin altını çizmiştir. Şu an Ak Parti ve MHP de bunun bilincinde olduğu için Cumhur ittifakını ortaya çıkarmış ve Vatanını korumak için birleşmiştir. Bu ittifak;  kardeşliğimizin sembolüdür. Sandığa kadar değil, sandıktan sonra da işbirliğimiz ve kardeşliğimiz devam edecektir. Ak Parti kadroları olarak başarıya kilitlendik.” diye konuştu.  

Ankara’daki il başkanları toplantısından dönen MHP il Başkanı Cafer Birtürk, toplantıda konuşan MHP Lideri Bahçeli’nin kesin talimatlarını partililere iletti: “Denizli’de 20’de 20 yapılacak”.

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer’in dün akşam partiye yaptığı ziyaret öncesi Bahçeli’nin il başkanları toplantısındaki talimatlarını partililere iletti.

 

MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatlarını aktaran Birtürk, “HDP çatısı altında toplanan zillet ittifakına kesinlikle MHP kadrolarından bir tek bile oy gitmeyecek. Denizli’de kesinlikle 20’de 20 yapılacak, Cumhur ittifakı mutlaka zafer kazanacaktır. Cumhurbaşkanlığı sisteminin yerleşmesi ve Türk milletinin bekası için Ak partili Cumhur İttifakı adaylarına MHP olarak gönül rahatlığı ile oy vereceğiz. Denizli MHP teşkilatı bu yönde Ak Parti teşkilatı ile sahada yan yana çalışacaktır.” mesajını iletti.

 

 

ZOLAN: “TERLEMEZSEK, AĞLARIZ”

MHP il Başkanlığındaki toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart’taki ittifakın çok önemli olduğunu vurgulayarak; “31 Mart’a kadar çalışacağız terleyeceğiz,  terlemezsek, emeklerimiz 1 Nisan günü gözyaşı olarak çıkar. Keşke dememek izin çalışalım herkese ulaşalım. Belediyecilikte ve hizmetlerde nereden nereye geldiğimizi 35 yaş üstü olanlar çok iyi bilir. Denizli’nin 622 mahallesi var biz tüm mahallelerimize dokunduk, oralara hizmet götürdük. İnşallah seçimlerden sonra birlikte daha güzel işler yapacağız.” diye konuştu.

 

BAŞER: “TEK BAYRAK, TEK DEVLET, TEK MİLLET”

Ak Parti Merkezefendi ilçe başkanı Ekrem Başer de konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle başladı. Başer; “Vatan şairimiz; ’Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda’ diyerek vatanın öneminin altını çizmiştir. Şu an Ak Parti ve MHP de bunun bilincinde olduğu için Cumhur ittifakını ortaya çıkarmış ve Vatanını korumak için birleşmiştir. Bu ittifak;  kardeşliğimizin sembolüdür. Sandığa kadar değil, sandıktan sonra da işbirliğimiz ve kardeşliğimiz devam edecektir. Ak Parti kadroları olarak başarıya kilitlendik.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.