Bahçelievler'de kaza: 1 yaralı

DENİZLİ 21.02.2018 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bahçelievler'de kaza: 1 yaralı

Denizli’de bu sabah meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bu sabah 08.00 sularında Bahçelievler Gülistan Caddesi üzerindeki bir özel hastaneye yakın kavşakta Muhammet K. yönetimindeki 20 AVS 88 plakalı otomobil ile 20 V 2495 plakalı otomobil çarpıştı.     Kazaya ilk önce çevredeki vatandaşlar müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Muhammet K. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Diğer araçta bulunan biri kadın  biri çocuk iki kişi yaralanmazken kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.   Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’de bu sabah meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bu sabah 08.00 sularında Bahçelievler Gülistan Caddesi üzerindeki bir özel hastaneye yakın kavşakta Muhammet K. yönetimindeki 20 AVS 88 plakalı otomobil ile 20 V 2495 plakalı otomobil çarpıştı.

 

 

Kazaya ilk önce çevredeki vatandaşlar müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Muhammet K. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Diğer araçta bulunan biri kadın  biri çocuk iki kişi yaralanmazken kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.