Bahçesinde yakaladığı yılanı serbest bıraktı

DENİZLİ 29.09.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bahçesinde yakaladığı yılanı serbest bıraktı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bahçesinde yılan yakalayan ev sahibi yılanı tekrar doğaya bıraktı. Yılanı yakalayan ev sahibi H.Y. yılanların ekolojik dengede önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle serbest bıraktığını belirtti.   Pamukkale İlçesi, Eskihisar Mahallesi’nde bahçesinde cinsini bilmediği 1 metre boylarında yılanı görünce şaşıran H.Y. yakalamak için çaba harcadı. Su gibi süzülen davetsiz misafir önüne geçildiğinde saldırı pozisyonuna geçti.   Uzun uğraşlar sonucu H.Y.’nin yakaladığı yılanı daha sonra yılanların ekolojik dengede önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle bahçesinden uzak bir bölgede doğaya bıraktı. H.Y. yakaladığı yılanın internette araştırması sonucu Damalı su yılanı olduğunu ve zehirsiz olduğunu öğrendiğini ifade etti.  

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bahçesinde yılan yakalayan ev sahibi yılanı tekrar doğaya bıraktı. Yılanı yakalayan ev sahibi H.Y. yılanların ekolojik dengede önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle serbest bıraktığını belirtti.

 

Pamukkale İlçesi, Eskihisar Mahallesi’nde bahçesinde cinsini bilmediği 1 metre boylarında yılanı görünce şaşıran H.Y. yakalamak için çaba harcadı. Su gibi süzülen davetsiz misafir önüne geçildiğinde saldırı pozisyonuna geçti.

 

Uzun uğraşlar sonucu H.Y.’nin yakaladığı yılanı daha sonra yılanların ekolojik dengede önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle bahçesinden uzak bir bölgede doğaya bıraktı. H.Y. yakaladığı yılanın internette araştırması sonucu Damalı su yılanı olduğunu ve zehirsiz olduğunu öğrendiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.