Bakan Fatih Dönmez Denizli’ye geliyor

GÜNDEM 13.04.2021 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Bakan Fatih Dönmez Denizli’ye geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 16 Nisan Cuma günü Denizli’ye geliyor.   Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’nın Denizli’de biten ve devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek olan Bakan Fatih Dönmez’in Cuma günü ilimizi ziyaret edeceğini duyurdu.   Denizli’ye karayolu ile gelecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in,  Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların devam eden ve biten yatırımları hakkında yetkililerden bilgiler alacağı kaydedildi.   Başkan Güngör, Fatih Dönmez’in Denizli programında,  Denizli Valiliğini, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alacağını belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 16 Nisan Cuma günü Denizli’ye geliyor.

 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’nın Denizli’de biten ve devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek olan Bakan Fatih Dönmez’in Cuma günü ilimizi ziyaret edeceğini duyurdu.

 

Denizli’ye karayolu ile gelecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in,  Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların devam eden ve biten yatırımları hakkında yetkililerden bilgiler alacağı kaydedildi.

 

Başkan Güngör, Fatih Dönmez’in Denizli programında,  Denizli Valiliğini, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.