Bakan Koca, 5 İlin sağlık müdürü ile görüştü

SAĞLIK 27.11.2020 - 09:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Bakan Koca, 5 İlin sağlık müdürü ile görüştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgın hastalığının yoğun olduğu 5 il sağlık müdürü ile yaptığı toplantıda saflının seyri ele alındı.   Sağlık Bakanı Koca, Denizli, İzmir, Samsun, Balıkesir ve Çorum İl Sağlık Müdürleri ile video kofenrans yoluyla bir araya geldi. Koca vaka sayısına oranla hastaneye yatışlar artıyor ifadelerine yer verdi.   Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Samsun, İzmir, Denizli, Balıkesir ve Çorum İl Sağlık Müdürleriyle online toplantıda salgın seyrini ele aldık. Samsun’da vaka artıyor. Samsun, Çorum ve İzmir’de ilaç kullanımı düşük. Vaka sayısına oranla hastaneye yatışlar gittikçe artıyor. Fedakarlık sınavımız devam ediyor.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgın hastalığının yoğun olduğu 5 il sağlık müdürü ile yaptığı toplantıda saflının seyri ele alındı.

 

Sağlık Bakanı Koca, Denizli, İzmir, Samsun, Balıkesir ve Çorum İl Sağlık Müdürleri ile video kofenrans yoluyla bir araya geldi. Koca vaka sayısına oranla hastaneye yatışlar artıyor ifadelerine yer verdi.

 

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Samsun, İzmir, Denizli, Balıkesir ve Çorum İl Sağlık Müdürleriyle online toplantıda salgın seyrini ele aldık. Samsun’da vaka artıyor. Samsun, Çorum ve İzmir’de ilaç kullanımı düşük. Vaka sayısına oranla hastaneye yatışlar gittikçe artıyor. Fedakarlık sınavımız devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.