Bakan Koca’dan, Denizli ve 8 il hakkında önemli açıklama

GÜNDEM 26.07.2020 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Koca’dan, Denizli ve 8 il hakkında önemli açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Temmuz günü koronavirüs verilerini açıkladığı esnada, Denizli’nin de aralarında bulunduğu 9 il ile ilgili önemli paylaşımda bulundu. Denizli, son bir haftada pnömonili hasta sayısı oranı en çok azalan iller arasında yer aldı.   Türkiye'de 25 Temmuz'da vaka sayıları düne göre azaldı. Son 24 saatlik verilere göre; 921 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 225 bin 173'e yükseldi. 16 kişinin hayatını kaybetmesiyle vefat sayısı 5 bin 596 oldu. Ayrıca Bakan Koca, hasta sayılarında en çok azalış ve en çok artış gösteren 9 ili de paylaştı.   BAKAN KOCA'DAN 9 İL PAYLAŞIMI Bakan Koca Twitter'daki paylaşımında, "Son 1 haftada pnömonili hasta sayısı oranı en çok azalan illerimiz: Artvin, Muş, Denizli, Düzce, Erzurum. En çok artan illerimiz: Isparta, Kocaeli, Mardin, Karaman. Sebebi ne olursan olsun, başkalarının ihmali, tedbirlerin terkine gerekçe kabul edilmemeli" ifadelerini kullandı.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Temmuz günü koronavirüs verilerini açıkladığı esnada, Denizli’nin de aralarında bulunduğu 9 il ile ilgili önemli paylaşımda bulundu. Denizli, son bir haftada pnömonili hasta sayısı oranı en çok azalan iller arasında yer aldı.

 

Türkiye'de 25 Temmuz'da vaka sayıları düne göre azaldı. Son 24 saatlik verilere göre; 921 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 225 bin 173'e yükseldi. 16 kişinin hayatını kaybetmesiyle vefat sayısı 5 bin 596 oldu. Ayrıca Bakan Koca, hasta sayılarında en çok azalış ve en çok artış gösteren 9 ili de paylaştı.

 

BAKAN KOCA'DAN 9 İL PAYLAŞIMI

Bakan Koca Twitter'daki paylaşımında, "Son 1 haftada pnömonili hasta sayısı oranı en çok azalan illerimiz: Artvin, Muş, Denizli, Düzce, Erzurum. En çok artan illerimiz: Isparta, Kocaeli, Mardin, Karaman. Sebebi ne olursan olsun, başkalarının ihmali, tedbirlerin terkine gerekçe kabul edilmemeli" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.