Bakan Koca, günler sonra güzel haber verdi: 4 ilde vaka sayısı düşmeye başladı

GÜNDEM 11.12.2020 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Bakan Koca, günler sonra güzel haber verdi: 4 ilde vaka sayısı düşmeye başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli il sağlık müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Koca, bu dört ilde günlük vaka sayısının düştüğünü belirterek, "Ara vermeden mücadeleye devam edelim; birlikte kazanacağız" dedi.   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla ayrı ayrı yaptığı il değerlendirme toplantılarında bu illerdeki son durumu değerlendirdi.   Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Koca, bu 4 ilde günlük vaka sayısının düştüğünü belirtti.   KOCA, 4 İLDE DÜŞEN GÜNLÜK VAKALARIN ORANLARINI VERDİ Kentlerdeki vaka düşüş oranlarını veren Bakan Koca, Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla online görüşerek durum değerlendirmesi yaptık. Gaziantep'te günlük vaka sayısı 35, Şanlıurfa'da 30, Tekirdağ'da 20, Denizli'de 25 oranında düştü. Filyasyon ekiplerimiz sahada yoğun takip yapıyor. Hastane ve yoğun bakımlarda yükümüz henüz devam ediyor. Yerel ilave tedbirleri daha hızlı ve daha kararlı uygulandıkça, daha olumlu sonuç almamamız mümkün değil. Ara vermeden mücadeleye devam edelim; birlikte kazanacağız.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli il sağlık müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Koca, bu dört ilde günlük vaka sayısının düştüğünü belirterek, "Ara vermeden mücadeleye devam edelim; birlikte kazanacağız" dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla ayrı ayrı yaptığı il değerlendirme toplantılarında bu illerdeki son durumu değerlendirdi.

 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Koca, bu 4 ilde günlük vaka sayısının düştüğünü belirtti.

 

KOCA, 4 İLDE DÜŞEN GÜNLÜK VAKALARIN ORANLARINI VERDİ

Kentlerdeki vaka düşüş oranlarını veren Bakan Koca, Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla online görüşerek durum değerlendirmesi yaptık. Gaziantep'te günlük vaka sayısı 35, Şanlıurfa'da 30, Tekirdağ'da 20, Denizli'de 25 oranında düştü. Filyasyon ekiplerimiz sahada yoğun takip yapıyor. Hastane ve yoğun bakımlarda yükümüz henüz devam ediyor. Yerel ilave tedbirleri daha hızlı ve daha kararlı uygulandıkça, daha olumlu sonuç almamamız mümkün değil. Ara vermeden mücadeleye devam edelim; birlikte kazanacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.