Bakan Kurum Denizli'de

GÜNDEM 28.12.2019 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Kurum Denizli'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bugün ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye geldi.    Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bugün ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye geldi. Saat 10.30 civarında Çardak Havaalanı'na inen Bakan Kurum'u Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli milletvekilleri. AK Parti teşkilatı ve daire müdürleri karşıladı.     Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un, TOKİ Şantiye ziyaretleri ile başlayacak olan Denizli ziyaret programı saat 12.00’da yapılacak İl Değerlendirme ve Koordinasyon toplantısı ile devam edecek. Saat 14.30’da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Kurum saat 16.00’da Acıpayam TOKİ Şantiyesi, Millet Bahçesinde alan incelemelerinde bulunacak. Saat 17.00’da AK Parti Denizli İl Başkanlığına ziyarette bulunacak Bakan Kurum burada il teşkilatı ile buluşup verdiği müjdelerle alakalı istişarelerde bulunacak.     Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum il teşkilatı buluşmasının ardından Ankara’ya dönecek.    

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bugün ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye geldi. 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bugün ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye geldi. Saat 10.30 civarında Çardak Havaalanı'na inen Bakan Kurum'u Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli milletvekilleri. AK Parti teşkilatı ve daire müdürleri karşıladı.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un, TOKİ Şantiye ziyaretleri ile başlayacak olan Denizli ziyaret programı saat 12.00’da yapılacak İl Değerlendirme ve Koordinasyon toplantısı ile devam edecek. Saat 14.30’da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Kurum saat 16.00’da Acıpayam TOKİ Şantiyesi, Millet Bahçesinde alan incelemelerinde bulunacak. Saat 17.00’da AK Parti Denizli İl Başkanlığına ziyarette bulunacak Bakan Kurum burada il teşkilatı ile buluşup verdiği müjdelerle alakalı istişarelerde bulunacak.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum il teşkilatı buluşmasının ardından Ankara’ya dönecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.