Bakan Selçuk'tan çocuklara müjde: 23 Nisan programı hazırlıyoruz

EĞİTİM 05.04.2020 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Selçuk'tan çocuklara müjde: 23 Nisan programı hazırlıyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle okul gidemeyen ilk ve ortaokul öğrencilerinin 23 Nisan etkinliklerinden mahrum kalmayacağını duyurdu. Bakan Selçuk, 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na evlerden katılarak aynı coşkuyu hissedilebilecek program hazırladıklarını açıkladı.   Koronavirüsün Türkiye’de görülmesinin ardından tedbir amaçlı ilkokul, ortaokul ve liselerde 16 Mart itibarıyla eğitime 1 haftalığına ara verilmiş, sonrasında da uzaktan eğitime geçilmişti.   "100. YILI EVLERDEN KUTLAYACAĞIZ" Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na evlerden katılarak aynı coşkuyu hissedilebilecek program hazırladıklarını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Selçuk, "Bu 23 Nisan çocuklarımız bayramımızın 100. yılını kutlayacaklar. Aylar öncesinden hazırlanmıştık. Ama evlerdeyiz. Şimdi evden katılabileceğimiz, aynı coşkuyu hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden, coşkumuzdan kaybetmeyeceğimiz bir program hazırlıyoruz. Bayram bizimdir" ifadelerini kullandı.  

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle okul gidemeyen ilk ve ortaokul öğrencilerinin 23 Nisan etkinliklerinden mahrum kalmayacağını duyurdu. Bakan Selçuk, 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na evlerden katılarak aynı coşkuyu hissedilebilecek program hazırladıklarını açıkladı.

 

Koronavirüsün Türkiye’de görülmesinin ardından tedbir amaçlı ilkokul, ortaokul ve liselerde 16 Mart itibarıyla eğitime 1 haftalığına ara verilmiş, sonrasında da uzaktan eğitime geçilmişti.

 

"100. YILI EVLERDEN KUTLAYACAĞIZ"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na evlerden katılarak aynı coşkuyu hissedilebilecek program hazırladıklarını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Selçuk, "Bu 23 Nisan çocuklarımız bayramımızın 100. yılını kutlayacaklar. Aylar öncesinden hazırlanmıştık. Ama evlerdeyiz. Şimdi evden katılabileceğimiz, aynı coşkuyu hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden, coşkumuzdan kaybetmeyeceğimiz bir program hazırlıyoruz. Bayram bizimdir" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.