Bakan Varank, Denizli ‘de

GÜNDEM 26.10.2020 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Varank, Denizli ‘de

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Varank indiği Çardak Havaalanından sonra Çardak OSB’ni ziyaret etti.   Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın havaalanında Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyet karşıladı.   Bakan Mustafa Varank, Denizli’de ilk olarak Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Hava, yağ, yakıt ve kabin filtreleri üreten bir fabrikada incelemelerde bulundu. GEKA desteği ile filtre sektöründe önemli bir yere sahip olan firma içerisinde üretilen filtreleri inceleyen Bakan Varank, çalışanlar ile sohbet etti. Programın devamında GEKA desteği ile üretilen özel filtreleri inceleyen Bakan Varank, Çardak OSB’de bulunan iş adamları ile bir toplantı düzenlendi.   Programın devamında Bakan Varank, Denizli OSB ziyaretini gerçekleştirecek. Ardından Makine İhtisas OSB ve Mermer Deri OSB Başkanları ile Oda Başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı düzenlenecek.  

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Varank indiği Çardak Havaalanından sonra Çardak OSB’ni ziyaret etti.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın havaalanında Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyet karşıladı.

 

Bakan Mustafa Varank, Denizli’de ilk olarak Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Hava, yağ, yakıt ve kabin filtreleri üreten bir fabrikada incelemelerde bulundu. GEKA desteği ile filtre sektöründe önemli bir yere sahip olan firma içerisinde üretilen filtreleri inceleyen Bakan Varank, çalışanlar ile sohbet etti. Programın devamında GEKA desteği ile üretilen özel filtreleri inceleyen Bakan Varank, Çardak OSB’de bulunan iş adamları ile bir toplantı düzenlendi.

 

Programın devamında Bakan Varank, Denizli OSB ziyaretini gerçekleştirecek. Ardından Makine İhtisas OSB ve Mermer Deri OSB Başkanları ile Oda Başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı düzenlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.