Bakan Zeybekci'den bayram mesajı

GÜNDEM 14.06.2018 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakan Zeybekci'den bayram mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı. Zeybekci;“Sabır, paylaşım ve yardım ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonunda birlik ve beraberliğimizin idrak edileceği Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevinci içerisindeyiz” dedi. Bakan Zeybekci; “Yaşadığımız coğrafya itibarıyla farklı etnik köken, inanç ve dildeki insanların tarih boyunca kardeşçe yaşadığını biliyoruz. Tüm bu  farklılıklarımızla biz Türkiye’yiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeşliğimizi, birliğimizi bozmak isteyenlere aziz milletimiz gereken cevabı verecektir. İçerisinde bulunduğumuz dönemde birbirimize daha da kenetlenecek, fitne tohumları serpmeye çalışanlara fırsat vermeyerek bu kadim topraklarda sadece barış tohumlarının yeşerebileceğine olan inancımızı tüm dünyaya göstereceğiz. Ecdadımız Çanakkale’de nasıl kenetlendiyse bizler de  15 Temmuz’da, Afrin’de birbirimize öyle kenetlendik. Düşmanın oyunu değişse de kahraman milletimizin feraseti ve basireti her daim bu oyunları bozacaktır. Bayramlarımızı huzur içinde geçirmemizi sağlayan kahraman Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz ile tüm şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin bayramını canı gönülden kutluyor, vatandaşlarımızın huzur, sağlık, afiyet içinde bir bayram geçirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı. Zeybekci;“Sabır, paylaşım ve yardım ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonunda birlik ve beraberliğimizin idrak edileceği Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevinci içerisindeyiz” dedi.



Bakan Zeybekci; “Yaşadığımız coğrafya itibarıyla farklı etnik köken, inanç ve dildeki insanların tarih boyunca kardeşçe yaşadığını biliyoruz. Tüm bu  farklılıklarımızla biz Türkiye’yiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeşliğimizi, birliğimizi bozmak isteyenlere aziz milletimiz gereken cevabı verecektir. İçerisinde bulunduğumuz dönemde birbirimize daha da kenetlenecek, fitne tohumları serpmeye çalışanlara fırsat vermeyerek bu kadim topraklarda sadece barış tohumlarının yeşerebileceğine olan inancımızı tüm dünyaya göstereceğiz.


Ecdadımız Çanakkale’de nasıl kenetlendiyse bizler de  15 Temmuz’da, Afrin’de birbirimize öyle kenetlendik. Düşmanın oyunu değişse de kahraman milletimizin feraseti ve basireti her daim bu oyunları bozacaktır. Bayramlarımızı huzur içinde geçirmemizi sağlayan kahraman Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz ile tüm şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin bayramını canı gönülden kutluyor, vatandaşlarımızın huzur, sağlık, afiyet içinde bir bayram geçirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.