Bakan Zeybekci’den Suriye Açıklaması

DÜNYA 07.04.2017 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Zeybekci’den Suriye Açıklaması

Denizli'de referandum çalışmaları sürdüren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Suriye'deki İdlib Katliamı ile ilgli açıklamada bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "5-6 yıldan beri masum insanları katleden Suriye yönetiminin katliamdan vazgeçeceğine inanmıyorum" dedi.   Denizli'de referandum çalışmaları yürüten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, mikro kredi kullanan girişimci kadınlarla kahvaltı programında buluştu. ABD'nin Suriye operasyonunu değerlendiren Bakan Zeybekci, "ABD’nin vurması bir anlam ifade eder, ama bundan sonraki katliamları önleme etkisi olur mu, ben zannetmiyorum. Suriye yönetiminin tamamen katliamdan vazgeçeceğini, masum insanları katletmekten vazgeçeceğini zannetmiyorum. Bunu ciddi engelleyici bir etkisini olacağını zannetmiyorum" dedi.  
Denizli'de referandum çalışmaları sürdüren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Suriye'deki İdlib Katliamı ile ilgli açıklamada bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "5-6 yıldan beri masum insanları katleden Suriye yönetiminin katliamdan vazgeçeceğine inanmıyorum" dedi.

 

Denizli'de referandum çalışmaları yürüten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, mikro kredi kullanan girişimci kadınlarla kahvaltı programında buluştu. ABD'nin Suriye operasyonunu değerlendiren Bakan Zeybekci, "ABD’nin vurması bir anlam ifade eder, ama bundan sonraki katliamları önleme etkisi olur mu, ben zannetmiyorum. Suriye yönetiminin tamamen katliamdan vazgeçeceğini, masum insanları katletmekten vazgeçeceğini zannetmiyorum. Bunu ciddi engelleyici bir etkisini olacağını zannetmiyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.