Bakan Zeybekci Muhtarlarla Biraraya Geldi

DENİZLİ 20.05.2018 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakan Zeybekci Muhtarlarla Biraraya Geldi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de İlçe Kaymakamları, mahalle muhtarları ve İl Müdürleri ile istişare toplantısı düzenledi. Zeybekci muhtarların isteklerini tek tek not aldı.   Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.   İlk olarak Pamukkale İlçesi mahalle muhtarları ile biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerindeki sıkıntı ve sorunlar hakkında bilgi alarak, sıkıntıların çözülmesi için ilgili daire müdürleri ile çalışma yapacaklarını söyledi.   Ardından Merkezefendi İlçesi mahalle muhtarları ile toplantıda biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Sıkıntıları tek tek not alan Bakan Zeybekci ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.  

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de İlçe Kaymakamları, mahalle muhtarları ve İl Müdürleri ile istişare toplantısı düzenledi. Zeybekci muhtarların isteklerini tek tek not aldı.

 

Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

İlk olarak Pamukkale İlçesi mahalle muhtarları ile biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerindeki sıkıntı ve sorunlar hakkında bilgi alarak, sıkıntıların çözülmesi için ilgili daire müdürleri ile çalışma yapacaklarını söyledi.

 

Ardından Merkezefendi İlçesi mahalle muhtarları ile toplantıda biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Sıkıntıları tek tek not alan Bakan Zeybekci ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.