Bakan Zeybekci Ve Vali Karahan Afet Bölgesinde İncelemede Bulundu

DENİZLİ 02.06.2018 - 12:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakan Zeybekci Ve Vali Karahan Afet Bölgesinde İncelemede Bulundu

Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, bölgesel olarak yağmur yağışı sonrası afete maruz kalan Güney ilçemizde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.   Geçtiğimiz günlerde yaşanan afet nedeniyle bölgeye giden Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada Güney Kaymakam V. Fatih Bayram, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer  yetkililerden bilgi aldı.     Afetten zarar gören tarım arazilerini yerinde inceleyen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, afetten etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek sorunlarını dinleyen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, Devletimizin mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını belirttiler.      

Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, bölgesel olarak yağmur yağışı sonrası afete maruz kalan Güney ilçemizde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Geçtiğimiz günlerde yaşanan afet nedeniyle bölgeye giden Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada Güney Kaymakam V. Fatih Bayram, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer  yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Afetten zarar gören tarım arazilerini yerinde inceleyen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, afetten etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek sorunlarını dinleyen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, Devletimizin mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını belirttiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.