Bakan Zeybekci yılın son kan bağışını yaptı

YAŞAM 01.01.2017 - 12:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Zeybekci yılın son kan bağışını yaptı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dün ziyaret ettiği Kızılay Denizli Şubesi'nde 20. kez kan bağışında bulundu. Zeybekci'yi bekleyen bir diğer sürpriz ise doğum günü pastası oldu.

2017 yılına Denizli'de girmek için gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Denizli'de bir çok temasta bulunan Zeybekci, Kızılay Denizli Şubesi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Zeybekci, " 2016'yı kan bağışı yaparak kapattık. Akan kanlarımızın sadece Kızılay için, hayat kurtarmak amacıyla olsun...Doğum günümü hatırlayarak kutlayan Kızılay Denizli personeline de çok teşekkür ederim.     Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ise; Bu akşam kızılay'a yapmış olduğu 20.bağıştan sonra; saatleri 4,5 saat ileriye alarak, bakanımıza yaş günü sürprizi yaptık. Sıhhat, afiyet ve esenlik içinde nice yıllara sayın bakanım" ifadesini kullandı.     ZEYBEKCİ'NİN KISA ÖZ GEÇMİŞİ   1 Ocak 1961 Denizli doğumludur. İlk ve orta okula Tavas’ta gitmiştir. Liseyi ise parasız yatılı okul sınavlarına gösterdiği başarı ile Kütahya’da okumuştur. Üniversite’de ise Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir. Üniversitede okuduğu yıllarda bir dış ticaret şirketinde çalışmış ve bölümüyle ilgili deneyimler kazanmıştır. Buradan mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Kendisi evli ve 4 çocuk sahibidir.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dün ziyaret ettiği Kızılay Denizli Şubesi'nde 20. kez kan bağışında bulundu. Zeybekci'yi bekleyen bir diğer sürpriz ise doğum günü pastası oldu.

2017 yılına Denizli'de girmek için gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Denizli'de bir çok temasta bulunan Zeybekci, Kızılay Denizli Şubesi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Zeybekci, " 2016'yı kan bağışı yaparak kapattık. Akan kanlarımızın sadece Kızılay için, hayat kurtarmak amacıyla olsun...Doğum günümü hatırlayarak kutlayan Kızılay Denizli personeline de çok teşekkür ederim.

 

 

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ise; Bu akşam kızılay'a yapmış olduğu 20.bağıştan sonra; saatleri 4,5 saat ileriye alarak, bakanımıza yaş günü sürprizi yaptık. Sıhhat, afiyet ve esenlik içinde nice yıllara sayın bakanım" ifadesini kullandı.

 

 

ZEYBEKCİ'NİN KISA ÖZ GEÇMİŞİ

 

1 Ocak 1961 Denizli doğumludur. İlk ve orta okula Tavas’ta gitmiştir. Liseyi ise parasız yatılı okul sınavlarına gösterdiği başarı ile Kütahya’da okumuştur. Üniversite’de ise Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir. Üniversitede okuduğu yıllarda bir dış ticaret şirketinde çalışmış ve bölümüyle ilgili deneyimler kazanmıştır.

Buradan mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Kendisi evli ve 4 çocuk sahibidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.