Bakan Zümrüt Selçuk'un Denizli programı netleşti

GÜNDEM 25.03.2019 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakan Zümrüt Selçuk'un Denizli programı netleşti

Denizli’ye bugün gelecek olan Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un programı belli oldu. Denizli’de bir dizi ziyaret ve toplantılara katılacak olan Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un ilk ziyareti sabah saatlerinde Denizli Valiliği olacak, Selçuk burada Koordinasyon Toplantısı’na da katılacak. Valilikteki toplantının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek.   Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin  ardından İstihdam Seferberliği 2019 Denizli Buluşması’nın yapılacağı Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programa katılacak. Program sonrası AK Parti İl Gençlik Kolları seçim çadırını ziyaretinin ardından Bayramyeri esnafını ziyarette bulunacağı belirtildi.   Denizli kent merkezindeki ziyaretlerinden sonra Bakan Selçuk, Serinhisar İlçe SKM ziyareti, Acıpayam Kaymakamlık kriz masası ve İlçe Afet Bölgesi ziyaretlerinin yanı sıra meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşları ziyaretinin ardından Denizli’den ayrılacak.   Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yanı sıra bugün Denizli’nin bir başka ziyaretçisi ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olacak, Hisarcıklıoğlu bakan Selçuk ile birlikte bazı programlara katılacağı belirtildi.

Denizli’ye bugün gelecek olan Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un programı belli oldu.


Denizli’de bir dizi ziyaret ve toplantılara katılacak olan Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un ilk ziyareti sabah saatlerinde Denizli Valiliği olacak, Selçuk burada Koordinasyon Toplantısı’na da katılacak. Valilikteki toplantının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek.

 

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin  ardından İstihdam Seferberliği 2019 Denizli Buluşması’nın yapılacağı Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programa katılacak. Program sonrası AK Parti İl Gençlik Kolları seçim çadırını ziyaretinin ardından Bayramyeri esnafını ziyarette bulunacağı belirtildi.

 

Denizli kent merkezindeki ziyaretlerinden sonra Bakan Selçuk, Serinhisar İlçe SKM ziyareti, Acıpayam Kaymakamlık kriz masası ve İlçe Afet Bölgesi ziyaretlerinin yanı sıra meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşları ziyaretinin ardından Denizli’den ayrılacak.

 

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yanı sıra bugün Denizli’nin bir başka ziyaretçisi ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olacak, Hisarcıklıoğlu bakan Selçuk ile birlikte bazı programlara katılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.