Bakanı Zeybekci’den Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

GÜNDEM 08.06.2018 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakanı Zeybekci’den Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Eğitim-Bir-Sen Denizli şubesini ziyaret etti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’in eşlik ettiği ziyarete, Memur-Sen’e bağlı iş kollarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.   Ziyarette sivil toplum örgütlerinin önemi ve gündemle ilgili konular konuşuldu. Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğu belirtildi. Ak parti iktidarı döneminde sivil toplum örgütlerinin demokrasi mücadelelerini daha da özgürce sağladıkları belirtildi.   Ülkenin önemli bir süreçten geçtiği şu günlerde istikrarın devam etmesi konusunda paylaşımlarda bulunuldu. Eğitim-Bir-Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi nazik ziyaret için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Eğitim-Bir-Sen Denizli şubesini ziyaret etti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’in eşlik ettiği ziyarete, Memur-Sen’e bağlı iş kollarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Ziyarette sivil toplum örgütlerinin önemi ve gündemle ilgili konular konuşuldu. Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğu belirtildi. Ak parti iktidarı döneminde sivil toplum örgütlerinin demokrasi mücadelelerini daha da özgürce sağladıkları belirtildi.

 

Ülkenin önemli bir süreçten geçtiği şu günlerde istikrarın devam etmesi konusunda paylaşımlarda bulunuldu. Eğitim-Bir-Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi nazik ziyaret için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.