Bakanlardan Başkan Osman Zolan’a ziyaret

DENİZLİ 29.10.2016 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakanlardan Başkan Osman Zolan’a ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Bakanlardan Başkan Osman Zolan’a ziyaret

Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.   Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile protokol üyeleri yer aldı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sayın Bakanım, Denizlimize hoş geldiniz. Denizlimiz sanayi şehri. Girişimci olan insanımıza alt yapı ve şehircilik anlamında en iyi hizmeti vermek durumundayız. Nihat Zeybekci bakanımızla 2004 yılında başlayan belediyecilik hizmetini çok şükür bizler de sürdürüyoruz. Bugün Denizli, sanayisinin geldiği noktayı, şehircilik anlamında da yakalamıştır. Artık ikisi uyumlu hale gelmiş, ürettiği ürünlere yakışır bir şehir olmuştur. Sanayimize ve girişimcilerimize her türlü desteği veriyoruz. Tabii sizin gelişiniz Denizlimize ayrı bir motivasyon sağlayacak. İnşallah bilim, sanayi ve teknolojiyle ülkemiz kalkınacak ve yarıştığımız ülkelerin çok çok önüne geçeceğiz. 15 Temmuz’da yaşanan olayları bir daha yaşamayacağız” dedi.     Bakan Özlü: “Denizli’yi destekleyeceğiz”   Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ise şunları söyledi: “Denizli’de olmaktan son derece mutluyum. Bakanlığımızın Denizli ile ilgili özellikle Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) noktasında sorumlulukları var. Denizli’deki OSB’lerin bütün sorunlarını çözeceğiz. Denizli’ye ar-ge kanununda sanayicilerimize verilen imkanları tanıtmak için geldik. Denizli’de şirketlerimizin ve sanayicilerimizin ar-ge merkezleri kurabilmeleri için bilgilendirme yapıyoruz. Denizli’deki sanayicilerimizin 30’a yakın ar-ge merkezi kurabilecekleri yönünde bilgimiz var. Bunu teşvik ediyoruz. İnşallah yakın bir gelecekte bu merkezler kurulmaya başlayacak ve Denizlimizdeki sanayicilerimiz daha yüksek katma değerde ürünler üretecek. Bakanlığımız, Denizli’de sanayinin ve teknolojinin daha da gelişmesi için sorumlu olduğu alanlarda tüm gayreti gösterecek. Denizli’yi destekleyeceğiz.”
denizli haber / denizli 20 haber / Bakanlardan Başkan Osman Zolan’a ziyaret

Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

 

Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile protokol üyeleri yer aldı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sayın Bakanım, Denizlimize hoş geldiniz. Denizlimiz sanayi şehri. Girişimci olan insanımıza alt yapı ve şehircilik anlamında en iyi hizmeti vermek durumundayız. Nihat Zeybekci bakanımızla 2004 yılında başlayan belediyecilik hizmetini çok şükür bizler de sürdürüyoruz. Bugün Denizli, sanayisinin geldiği noktayı, şehircilik anlamında da yakalamıştır. Artık ikisi uyumlu hale gelmiş, ürettiği ürünlere yakışır bir şehir olmuştur. Sanayimize ve girişimcilerimize her türlü desteği veriyoruz. Tabii sizin gelişiniz Denizlimize ayrı bir motivasyon sağlayacak. İnşallah bilim, sanayi ve teknolojiyle ülkemiz kalkınacak ve yarıştığımız ülkelerin çok çok önüne geçeceğiz. 15 Temmuz’da yaşanan olayları bir daha yaşamayacağız” dedi.

 

 

Bakan Özlü: “Denizli’yi destekleyeceğiz”

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ise şunları söyledi: “Denizli’de olmaktan son derece mutluyum. Bakanlığımızın Denizli ile ilgili özellikle Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) noktasında sorumlulukları var. Denizli’deki OSB’lerin bütün sorunlarını çözeceğiz. Denizli’ye ar-ge kanununda sanayicilerimize verilen imkanları tanıtmak için geldik. Denizli’de şirketlerimizin ve sanayicilerimizin ar-ge merkezleri kurabilmeleri için bilgilendirme yapıyoruz. Denizli’deki sanayicilerimizin 30’a yakın ar-ge merkezi kurabilecekleri yönünde bilgimiz var. Bunu teşvik ediyoruz. İnşallah yakın bir gelecekte bu merkezler kurulmaya başlayacak ve Denizlimizdeki sanayicilerimiz daha yüksek katma değerde ürünler üretecek. Bakanlığımız, Denizli’de sanayinin ve teknolojinin daha da gelişmesi için sorumlu olduğu alanlarda tüm gayreti gösterecek. Denizli’yi destekleyeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.