Bakaya okul müdürü açığa alındı!

DENİZLİ 28.07.2017 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakaya okul müdürü açığa alındı!

Denizli Acıpayam İlçesi Askerlik Şubesi tarafından bakaya olarak aranan okul müdürü açığa alınarak hakkında idari soruşturma başlatıldı.   Bodrum'da Konacık Anadolu Lisesi'nin 3 yıldır müdürlüğünü yapan 36 yaşındaki O.O.'nun askerliğini yapmadığı ve bakaya olduğu belirtildi. Açığa alınan O.O. hakkında soruşturma başlatıldı.   Konacık Anadolu Lisesi Müdürü evli  bir çocuk babası O.O.'nun Denizli'nin Acıpayam İlçesi Askerlik Şubesi'nin 28 Ekim 2016  tarihli yazısı ile bakaya olarak arandığı ortaya çıktı. Sınıf öğretmeni iken 3 yıl önce Konacık Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne atanan, O.O., geçen 25 Temmuz'da Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafındaan açığa alınıp, hakkında idari soruşturma başlatıldı.   O.O.'nun, sağlık durumunda herhangi bir engeli bulunmaması halinde vatani görevini yapmak üzere askere alınacağı ve soruşturmanın sonucuna göre kamudaki müdürlük sıfatının da düşebileceği bildirildi.

Denizli Acıpayam İlçesi Askerlik Şubesi tarafından bakaya olarak aranan okul müdürü açığa alınarak hakkında idari soruşturma başlatıldı.

 

Bodrum'da Konacık Anadolu Lisesi'nin 3 yıldır müdürlüğünü yapan 36 yaşındaki O.O.'nun askerliğini yapmadığı ve bakaya olduğu belirtildi. Açığa alınan O.O. hakkında soruşturma başlatıldı.

 

Konacık Anadolu Lisesi Müdürü evli  bir çocuk babası O.O.'nun Denizli'nin Acıpayam İlçesi Askerlik Şubesi'nin 28 Ekim 2016  tarihli yazısı ile bakaya olarak arandığı ortaya çıktı. Sınıf öğretmeni iken 3 yıl önce Konacık Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne atanan, O.O., geçen 25 Temmuz'da Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafındaan açığa alınıp, hakkında idari soruşturma başlatıldı.

 

O.O.'nun, sağlık durumunda herhangi bir engeli bulunmaması halinde vatani görevini yapmak üzere askere alınacağı ve soruşturmanın sonucuna göre kamudaki müdürlük sıfatının da düşebileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.