Bakırlı Kavşağı Alt Geçitte Kaza

ASAYİŞ 21.05.2020 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakırlı Kavşağı Alt Geçitte Kaza

Denizli Merkezefendi İlçesi Bakırlı Kavşağı alt geçitte meydana gelen tek taraflı trafik kazasında sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.   Edinilen bilgiye göre; kaza Merkezfendi İlçesi İzmir yolu üzeri Zafer Katrancı Bakırlı Kavşağı alt geçidi girişinde meydana geldi. Denizli kent merkezi istikametinde ilerleyen sürücüsü ve araç plakası öğrenilemeyen otomobil önce orta refüje ardından istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü hafifi yaralanırken araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Kazada,  arkadan gelen araçların çarpmaması sonucu faciadan dönülürken, kazanın ihbarı ile olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.   Trafiğin tek taraflı kapandığı alt geçitte aracın çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli Merkezefendi İlçesi Bakırlı Kavşağı alt geçitte meydana gelen tek taraflı trafik kazasında sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

 

Edinilen bilgiye göre; kaza Merkezfendi İlçesi İzmir yolu üzeri Zafer Katrancı Bakırlı Kavşağı alt geçidi girişinde meydana geldi. Denizli kent merkezi istikametinde ilerleyen sürücüsü ve araç plakası öğrenilemeyen otomobil önce orta refüje ardından istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü hafifi yaralanırken araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Kazada,  arkadan gelen araçların çarpmaması sonucu faciadan dönülürken, kazanın ihbarı ile olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

Trafiğin tek taraflı kapandığı alt geçitte aracın çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.