Baklan'a çok yakıştı

BÜYÜKŞEHİR 18.06.2020 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Baklan'a çok yakıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Baklan ilçe merkezinde yaya geçidi ve yol çizgi çalışmaları yaptı.   Baklan ilçesinde 46 kilometre kanalizasyon hattı, 55 kilometre içme suyu hattı ve 13 kilometre yağmur suyu hattı ile 7.865 kişilik toplam kapasitesi evsel nitelikli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı ilçede yaya geçidi ve yol çizgi çalışması yaptı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Baklan ilçe merkezinde trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına neden olacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında yollarda yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirdi. Uluslararası standartlarda yapılan yol çizgilerinin uzun süre kalıcılığını koruduğu, sıcağa dayanıklı, gece sürücüler için de parlama özelliğine sahip boyalar ile yapıldığı ifade edildi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Baklan ilçe merkezinde yaya geçidi ve yol çizgi çalışmaları yaptı.

 

Baklan ilçesinde 46 kilometre kanalizasyon hattı, 55 kilometre içme suyu hattı ve 13 kilometre yağmur suyu hattı ile 7.865 kişilik toplam kapasitesi evsel nitelikli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı ilçede yaya geçidi ve yol çizgi çalışması yaptı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Baklan ilçe merkezinde trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına neden olacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında yollarda yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirdi. Uluslararası standartlarda yapılan yol çizgilerinin uzun süre kalıcılığını koruduğu, sıcağa dayanıklı, gece sürücüler için de parlama özelliğine sahip boyalar ile yapıldığı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.