Baklan Belediye Meclis Üyesi Yapsu vefat etti

DENİZLİ 21.09.2018 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Baklan Belediye Meclis Üyesi Yapsu vefat etti

Denizli Ak Parti Baklan Belediye Meclisi üyeliği yapan 76 yaşındaki Ali Yapsu, dün gece hayatını kaybetti.   Partinin sevilen isimleri arasında yer alan Ali Yapsu, 1984-1989 yılları arasında da Baklan Belediye Başkanlığı yapmıştı. Yapsu bir dönem de Fazilet Partisi İlçe Başkanlığını yürütmüştü.   Baklan İlçesi'nde ikamet eden 76 yaşındaki Yapsu, bugün ilçede Cuma Namazı'na müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Denizli Ak Parti Baklan Belediye Meclisi üyeliği yapan 76 yaşındaki Ali Yapsu, dün gece hayatını kaybetti.

 

Partinin sevilen isimleri arasında yer alan Ali Yapsu, 1984-1989 yılları arasında da Baklan Belediye Başkanlığı yapmıştı. Yapsu bir dönem de Fazilet Partisi İlçe Başkanlığını yürütmüştü.

 

Baklan İlçesi'nde ikamet eden 76 yaşındaki Yapsu, bugün ilçede Cuma Namazı'na müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.