Bal'da 3. Haftada neler yaşandı?

SPOR 08.10.2018 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bal'da 3. Haftada neler yaşandı?

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Denizli temsilcilerinin yer aldığı 7. Grupta 3. hafta geride kaldı. Peki 3. haftada Denizli Temsilcileri Serinhisarspor, Kale Belediyespor ve Tavas Birlikspor nasıl sonuçlar aldı.İşte haberimizde...   Denizli'yi Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta temsil eden takımlarımız 3. haftada rakiplerine karşı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.   SERİNHİSARSPOR SONUNU GETİREMEDİ Serinhisarspor kendi saha ve seyircisi önünde Ortaca Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.Maçın ilk yarısında tek kale oynayan Serinhisarspor, 25.dakikada geriye düştü. 52’de Serinhisarspor’un golü geldi. Penaltı atışını kullanan Abdullah skoru 1-1’e taşıdı.   58’de Serinhisarspor öne geçti. Mustafa Tarhan’ın sağdan ortasında top Ortaca defansından sekti, topla buluşan Fatih göğsü ile düzeltti ve güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 2-1   61.dakikada Tugay Karatay ise 2.sarı karttan kırmızı kart gördü.   87’de Ortaca’nın beraberliği geldi. Sağ kanattan yapılan ortada topa iyi yükselen Ali Yücel kafa vuruşu ile skoru 2-2’ye taşıdı. Golün ardından kendi yedek kulübesine giden Ali Yücel gol sevinci sırasında tribünlerin tepkisine sus işareti ile karşılık verdi. Orta hakemde Ali Yücel’i direkt kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Maç 2-2 sona erdi.   KALE BÜYÜK AVANTAJ KAYBETTİ Kale Belediyespor deplasmanda Kuşadasıspor'a konuk oldu. Kale ekibi 2-0 önde geçtiği karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup oldu.   34. Dakikada Kale Belediyesporlu Selim’in ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile kazanan penaltıda atışında topun başına geçen Selim penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında ise Denizli ekibi Ümit ile farkı ikiye çıkararak soyunma odasına 2-0 önde girdi.   İkinci yarıda ise Kuşadası fırtınası esti. Siyah beyazlılar, 47. Dakikada Fatih Kaya ile farkı 1’e indirdi. 65’te yeniden sahneye çıkan Fatih eşitliği sağladı 2-2. Taraftarının da desteğini arkasına alan Güvercin, 80. Dakikada Sever Behzat Gümüş ile 3-2 öne geçti.   Karşılaşma 3-2’lik Kuşadasıspor galibiyetiyle tamamlanırken siyah beyazlılar ligdeki ilk galibiyetini aldı.Kale Beldiyespor ise 2. mağlubiyetini yaaşadı.   Gruptaki bir diğer takımımız Tavas Birlikspor ise deplasmanda Antalya Konyaaltı Belediyespor'u Ahmet Bulut'un golleri ile 2-0 mağlup etti.   Grupta alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle ;             

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Denizli temsilcilerinin yer aldığı 7. Grupta 3. hafta geride kaldı. Peki 3. haftada Denizli Temsilcileri Serinhisarspor, Kale Belediyespor ve Tavas Birlikspor nasıl sonuçlar aldı.İşte haberimizde...

 

Denizli'yi Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta temsil eden takımlarımız 3. haftada rakiplerine karşı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

 

SERİNHİSARSPOR SONUNU GETİREMEDİ

Serinhisarspor kendi saha ve seyircisi önünde Ortaca Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.Maçın ilk yarısında tek kale oynayan Serinhisarspor, 25.dakikada geriye düştü. 52’de Serinhisarspor’un golü geldi. Penaltı atışını kullanan Abdullah skoru 1-1’e taşıdı.

 

58’de Serinhisarspor öne geçti. Mustafa Tarhan’ın sağdan ortasında top Ortaca defansından sekti, topla buluşan Fatih göğsü ile düzeltti ve güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 2-1

 

61.dakikada Tugay Karatay ise 2.sarı karttan kırmızı kart gördü.

 

87’de Ortaca’nın beraberliği geldi. Sağ kanattan yapılan ortada topa iyi yükselen Ali Yücel kafa vuruşu ile skoru 2-2’ye taşıdı. Golün ardından kendi yedek kulübesine giden Ali Yücel gol sevinci sırasında tribünlerin tepkisine sus işareti ile karşılık verdi. Orta hakemde Ali Yücel’i direkt kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Maç 2-2 sona erdi.

 

KALE BÜYÜK AVANTAJ KAYBETTİ

Kale Belediyespor deplasmanda Kuşadasıspor'a konuk oldu. Kale ekibi 2-0 önde geçtiği karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup oldu.

 

34. Dakikada Kale Belediyesporlu Selim’in ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile kazanan penaltıda atışında topun başına geçen Selim penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında ise Denizli ekibi Ümit ile farkı ikiye çıkararak soyunma odasına 2-0 önde girdi.

 

İkinci yarıda ise Kuşadası fırtınası esti. Siyah beyazlılar, 47. Dakikada Fatih Kaya ile farkı 1’e indirdi. 65’te yeniden sahneye çıkan Fatih eşitliği sağladı 2-2. Taraftarının da desteğini arkasına alan Güvercin, 80. Dakikada Sever Behzat Gümüş ile 3-2 öne geçti.

 

Karşılaşma 3-2’lik Kuşadasıspor galibiyetiyle tamamlanırken siyah beyazlılar ligdeki ilk galibiyetini aldı.Kale Beldiyespor ise 2. mağlubiyetini yaaşadı.

 

Gruptaki bir diğer takımımız Tavas Birlikspor ise deplasmanda Antalya Konyaaltı Belediyespor'u Ahmet Bulut'un golleri ile 2-0 mağlup etti.

 

Grupta alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle ;

 

 

 

    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.